Tgrt Haber

Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşinden eşine baltalı saldırı! KADES uygulaması ile kurtuldu

14 Mart 2022 10:53 - Güncelleme : 14 Mart 2022 11:04
2017'de görkemli bir törenle evlenen çiftin düğününde Mahsun Kırmızıgül de şarkı söylemişti.

Mahsun Kırmızıgül’ün erkek kardeşi Yusuf Bazencir, 5 yıllık eşi Seval Bazencir’in baltayla kapısına dayandı. Araları bozuk olduğu gerekçesiyle eşiyle görüşmek istemeyen Seval Bazencir, zorla evine girmeye çalışan ve baltayla kapıyı kıran Yusuf Bazencir’den KADES uygulaması sayesinde kurtuldu.

2017'de görkemli bir törenle evlenen çiftin düğününde Mahsun Kırmızıgül de şarkı söylemişti.

Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazencir, 5 yıllık eşi Seval Bazencir’e dehşeti yaşattı. Genç kadın, aralarında çıkan kavganın ardından eşiyle görüşmek istemeyince Bazencir, baltayla evin kapısını kırarak içeri girmeye çalıştı. Seval Bazencir’in KADES uygulaması sayesinde kurtulduğu olayın ardından gözaltına alınan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi, ilaçlarını almak için eve girmeye çalıştığını ve amacının eşine zarar vermek olmadığını söyledi. 

"BEN GİDENE KADAR EVE GELME"

9 Mart tarihinde, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen olayda, ünlü yönetmen, oyuncu ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir, 5 yıl önce görkemli bir törenle hayatını birleştirdiği eşi Seval Bazencir'le tartıştı. Sebebi henüz bilinmeyen tartışmanın ardından taraflar boşanmaya karar verdi.

Boşanma kararının ardından Seval Bazencir, eşine, kendisi terk etmeden eve gelmemesini söyledi ancak Yusuf Bazencir onu dinlemedi.

Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşinden eşine baltalı saldırı! KADES uygulaması ile kurtuldu

BALTAYLA KAPIYI KIRDI

Eve girmek istediğinde tartışmanın büyümesi üzerine Bazencir, eline geçirdiği balta ile ikametin kapısını kırdı.

Telaşa kapılan genç kadın telefonundaki KADES uygulaması aracılığıyla polis çağırdı. Dakikalar sonra ikamete gelen polisler Yusuf Bazencir'i baltayla kapıyı kırmaya çalışır vaziyette görünce bu kez taraflar arasında kısa süreli arbede yaşandı.

"AMACIM EŞİME ZARAR VERMEK DEĞİL İLAÇLARIMI ALMAKTI"

Sabah’ın haberine göre, emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Yusuf Bazencir ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Karakolda ifade veren şüpheli, eşiyle telefonda tartışma çıktığını daha sonra eşinin kendisinin eve gelmemesini söylediğini anlattı. Eve girmek için baltayla kapıyı kırmaya çalıştığını söyleyen Bazencir, amacının eşine zarar vermek olmadığını söyledi. İfade veren Seval Bazencir ise yaşanan tartışmadan dolayı çok korktuğunu eşinin kendisine hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, bu nedenle şikâyetçi olduğunu söyledi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Karakoldaki ifadesinin ardından İstanbul Adliyesine sevk edilen Yusuf Bazencir savcılıkta da karakolda verdiği ifadeyi yineleyerek amacının eşine zarar vermek olmadığını, evde bulunan ilaçlarını almak için kapıyı baltayla kırmaya çalıştığını söyledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Yusuf Bazencir adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...