Tgrt Haber

Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığında ilginç detay

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2022 19:42 - Güncelleme : 24 Eylül 2022 20:31
Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığında ilginç detay
Mauro Icardi,Wanda Nara,Galatasaray

Galatasaray'ın yeni transferi dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara, yıldız oyuncuyla ayrıldıklarını sosyal medya aracılığıyla duyurmuştu. Ayrılık sonrasında ikili arasında 2021 yılında imzalandığı iddia edilen bir anlaşma gündeme oturdu.

Galatasaray'ın yeni yıldızı Mauro Icardi’nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara, dün gece yıldız oyuncuyla ayrıldıklarını sosyal medya aracılığıyla duyurmuştu. Ayrılık sonrasında ikili arasında 2021 yılında imzalandığı iddia edilen bir anlaşma gündeme oldu.

TyC Sports’un haberine göre, yıldız oyuncu ve eşi arasında varılan anlaşma dahilinde Mauro Icardi’nin konutları da dahil olmak üzere tüm mal varlığı ve şimdiki ve gelecekte imzalayacağı tüm sözleşmelerin hakları, 2050 yılına kadar Wanda Nara’ya aktarıldı.

Arjantinli oyuncunun eşine aktardığı mal varlığı içinde Milano’daki lüks bir daire ve Como Gölü üzerinde bir ev de bulunuyor. 

Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığında ilginç detay

NELER YAŞANMIŞTI?

Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasında yaptığı açıklama ile ilişkiye son verdiğini belirtmişti. Yıldız oyuncunun eşi, yaptığı paylaşımda "Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum" demişti.  

Bu, ikili arasında yaşanan ilk ayrılık değildi. 2021’in sonunda Wanda Nara, evlilik dışı bir ilişkisi olduğu açığa çıkan Mauro Icardi ile ayrıldığını açıklamıştı. Arjantinli oyuncunun sosyal medya üzerinden özür dilemesi sonrası çift tekrar bir araya gelmişti. Bu olaydan bir süre sonra ise Arjantin basınında Wanda Nara’nın, Icardi’nin korumasıyla bir ilişkisi olduğu iddia edilmişti.

MAXİ LOPEZ'İ TAKİBE ALDI!

Mauro İcardi ile olan ilişkilerini sonlandırdığını açıklayan Wanda Nara instagram hesabından ilk eşi Maxi Lopez'i tekrardan takibe aldı. İlk evliliklerinde üç çocuğu olan çift 2008-2013 yıllarında evli kalmıştı. Wanda Nara ilk eşi olan Maxi Lopez'i yeniden takibe aldı. Yapılan kontrollerden sonra Maxi Lopez'in de aynı şekilde Wanda Nara'yı takip ettiği görüldü. İkilinin tekrardan instagram üzerinden takipleşmesi yeniden mi bir araya geliyorlar dedikodularını beraberinde getirdi. Öte yandan Wanda Nara'nın İstanbul'da mutlu olmadığı ve bunu sürekli İcardi'ye söylediği aktarılıyor.

Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığında ilginç detay

WANDA NARA KİMDİR?

Wanda, Arjantin'in popüler şehri Boulogne Sur Mer, Buenos Aires'te doğdu. Arjantinli güzelin küçük kız kardeşi Zaira Nara da bir model. Annesi Nora Colosimo ev hanımı, babası Andres Nara ise iş adamıdır. Küçük kız kardeşinin adı Zaira Nara'dır. Wanda Lübnan kökenlidir.

Nara, profesyonel kariyerine 2015 yılında başlamıştır. Corona ve eşi tarafından iddia edilen kötü muamele nedeniyle, sadece bir süre sonra revüden ayrılmak zorunda kaldı. 2006'da “Casados ​​con hijos” programının bir bölümünde La Novicia Bernarda'yı canlandırdı. Arjantinli televizyon programı Showmatch'in bir parçası olarak, "Patinando por un Sueo"da yarıştı. (Bir Rüya için Buz Pateni) yarışması 9 Ağustos 2007'de Kanal 13'te yayınlandı.

Diego Robles, tamamı kadınlardan oluşan oyuncu kadrosunda başrol oyuncusuydu. On birinci haftasında elendikten sonra yarışmanın kazananı Ximena Capristo oldu. Bir yıl sonra, sponsorluğunda bir başka “Showmatch” olan “El Musical de Tus Suenos”ta yarıştı. 24 Ağustos - 17 Aralık 2009 tarihleri ​​arasında Marcelo Tinelli, 'El Trece'deki gösteriye ev sahipliği yapmak için geri döndü. Ekibinde Martn Gómez, Gastón Fernández, Sebastián Pavón ve Vanesa Encina Guetzel vardı. Verónica Garabelo takımın koçu olarak görev yapıyor.

Hamile kaldığında, katılmak zorunda olduğu için 'Patinando 2011' yarışmasından ayrılmak zorunda kaldı. Wanda Nara, Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin eşi. Icardi, dokuz yaşındayken Arjantin'den taşındıktan sonra erken çocukluğunu Kanarya Adaları'nda geçirdi.

Arjantinli forvet, kariyerine Vecindario'da genç oyuncu olarak başladı. Orada, Mauro popüler bir isim figürü oldu. Gençlik kategorisinde yarım yüzden fazla gol attı. Bundan sonra, Seri A'da Sampdoria adlı bir takıma transfer oldu. Sampdoria'da harika bir sezon geçirdi ve ardından Temmuz 2013'te Inter Milan'a katıldı. Milan'da Avrupa futbolunun en iyi forvetlerinden biri oldu. 22 yaşında, 2015'te yıldızlarla dolu Milan takımının kaptanlığını yaptı. Icardi'nin performansı, Inter'in altı yıl aradan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmesine yardımcı oldu.O zaman bile, Serie A kulübü için tüm zamanların sekizinci golcüsü oldu. Milano'daki etkileri ve tarihinden sonra Paris Saint-Germain tarafından imzalandı. PSG'de, Fransız başkentinde geçirdiği sezon boyunca yerel tiz kazandı. Icardi ayrıca, efsane futbolcu Lionel ile birlikte Arjantin'in üst düzey takımında forvet pozisyonunda oynuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...