Tgrt Haber
25 Eylül 2022 18:17 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 18:39

Mauro Icardi Wanda Nara ile barıştı mı?

Son dakika haberi: Sadece Türkiye değil tüm dünyada yoğun ilgi çeken çiftlerin başında gelen Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi, Nara ile sosyal medya üzerinden yaptığı konuşmaları paylaştı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mauro Icardi Wanda Nara ile barıştı mı?
Mauro Icardi,Wanda Nara

Mauro Icardi, Wanda Nara ile görüntülü konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı. Wanda Nara, sosyal medyadan yaptığı bir açıklamayla Mauro Icardi ile ayrıldıklarını duyurmuştu.

Galatasaray'ın İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen ve penaltıdan güzel bir de gol kaydeden Icardi bu maçın ardından Milano'ya gitti. Icardi, Milano'dayken sosyal medya hesabından Wanda Nara'nın kendisini aradığını gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı ve telefonu açıp açmama konusunda anket açtı.

ICARDİ İLE WANDA NARA BARIŞTI MI?

Mauro Icardi Wanda Nara ile barıştı mı?

Icardi daha sonra görüntülü konuştuğu Wanda Nara ile ekran görüntüsünü paylaştı ve 'Seni seviyorum toksik' notunu paylaştı. Icardi'nin bu sözleri barışmaya yakın oldukları yönündeki iddiarı artırdı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara ile olan mesajlaşmalarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Icardi kısa süre sonra bu paylaşımı sildi. İşte o konuşmalar:

Wanda Nara: "Nerdesin sen?"

Icardi: "Neden soruyorsun?"

Wanda: "Nerdesin?"

Icardi: "Sana cevap vermek zorunda değilim. Beni terk ettin."

Wanda: "Evli bir bekarsın."

Icardi: "Çok toksiksin."

Mauro Icardi Wanda Nara ile barıştı mı?

Mauro Icardi Wanda Nara ile barıştı mı?

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...