Tgrt Haber

Mesut Özil’den yeni anne olan eşine milyonluk hediye!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 11:20 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 11:50
Mesut Özil’den yeni anne olan eşine milyonluk hediye!
mesut özil,magazin,amine gülşe

2019 yılında dünya evine giren Mesut Özil ve Amine Gülşe, ikinci bebeklerini kucağına aldı. Ünlü futbolcu Mesut Özil, yeni anne olan eşine ve Ela adını verdikleri minik kızları için kesenin ağzını açtı. Paraya kıyan ünlü futbolcu, eşi ve kızları için 4 milyon liralık hediye aldı.

2019 yılında dünya evine giren futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, 2020’de ilk bebekleri Eda’yı kucaklarına aldı. Geçtiğimiz gün ikinci kez anne baba olmanın heyecanını yaşayan çift, ikinci kızları Ela’ya kavuştuğunu sosyal medya hesaplarından hayranlarına duyurdu.

Mesut Özil’den yeni anne olan eşine milyonluk hediye!

4 MİLYON LİRAYA ÖZEL VIP MİNİBÜS YAPTIRDI

Başakşehirspor’da top koşturan yıldız futbolcu Mesut Özil ile oyuncu eşi Amine Gülşe ikinci bebekleri Ela’nın fotoğrafını sosyal medya hesaplarından "Allah'a şükürler olsun sağ sağlim dünyaya geldin güzel kızımız Ela" notuyla paylaşmıştı. Mesut Özil, eşi ve kızları için kesenin ağzını açtı. Ünlü futbolcu, ailesinin rahat etmesi için 4 milyon liraya özel VIP minibüs yaptırdı. Ünlü çiftin haberdar olan takipçileri, “Maşallah, ailenize nazar değmesin” yorumlarında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...