Tgrt Haber
Magazin - Magazin
6 saat 11 dakika önce

Şevket Çoruh’tan güldüren Serenay Sarıkaya göndermesi

Arka Sokaklar dizisine uzun bir aranın ardından geri dönen Şevket Çoruh rol arkadaşı Özgür Ozan ile katıldığı söyleşide Serenay Sarıkaya göndermesiyle salondakileri kahkahaya boğdu.
Magazin - Magazin
6 saat 52 dakika önce

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den usta sanatçı Ayten Gökçer için taziye mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den dün 84 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Ayten Gökçer’e taziye mesajı geldi.
Magazin - Magazin
7 saat 15 dakika önce

Reklam anlaşmasını yenileyen Hülya Avşar servet kazandı

Son dönemde youtube platformunda yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, yüzü olduğu markayla anlaşmasını yeniledi. 2,5 yıl daha aynı markayla çalışacak Avşar, servet kazandı.
Magazin - Magazin
8 saat 22 dakika önce

Yalı Çapkını Akın'dan diziye sitem dolu sözler!

Yalı Çapkını dizisinde Akın rolüyle yer alan Melih Özkaya, katıldığı programda oynadığı karakterin bir anda değişmesine sitem ederek, "İyiydi. Sonra birden bire kötü oldum.. Yani şaşırdık hepimiz, imaj değişti filan baya" dedi.
Magazin - Magazin
8 saat 44 dakika önce

Cem Yılmaz’ın paylaşımları başına iş açtı! Ticaret Bakanlığı devreye girdi

Son dönemde her paylaşımı olay olan sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz’a sosyal medya hesabından örtülü alkol reklamı yaptığı iddiasıyla Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu ceza verdi.
Magazin - Magazin
9 saat 2 dakika önce

Survivor’da kriz çıktı! Acun Ilıcalı SMS oylamasını kimlerin istemediğini ilk kez açıkladı

Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında SMS oylamasının yapılmaması yüzünden tartışma yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan Acun Ilıcalı ise kimlerin SMS oylamasını istemediğini paylaştı.
Magazin - Magazin
9 saat 19 dakika önce

Onur Seyit Yaran'ın ablası 'Taciz' iddiasında bulundu! Gerçek ise sonradan ortaya çıktı

Kardeşlerim ve Yan Oda dizisinin oyuncusu Onur Seyit Yaran’ın ablası sosyal medyada paylaştığı video ile oyuncuyu tehdit ve taciz ile suçladı. Sosyal medyada gündem olan videonun ardından abla özür mesajı yayınlarken, oyuncudan konuyla ilk açıklama geldi.
Magazin - Magazin
16 saat 24 dakika önce

Ahmet San, Ajda Pekkan'ı ve diğer starları yerden yere vurdu!

Ajda Pekkan, Tarkan gibi starlarla çalışan ünlü menajer Ahmet San, Türk sanatçıların neden dünya starı olamadığıyla ilgili tespitlerde bulundu. Süperstarı hedef alan San ilginç bir anısını anlattı.
Magazin - Magazin
18 saat 36 dakika önce

Hadise eski görüntüleri karşısında gözyaşlarını tutamadı 

Belçika'da düzenlenen müzik yarışmasına jüri olarak katılan ünlü şarkıcı Hadise'ye sürpriz yapıldı. 21 yıl önceki görüntüleri izletilen Hadise gözyaşlarına hakim olmadı. 
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 17:33

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde

Unutulmaz diziler arasında yer alan Hayat Bilgisi'nde Barbie rolüyle yer alan İpek Erdem, uzun bir aranın ardından Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisiyle ekrana geri dönüyor.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 16:50

Nihal ile Bahar Candan'ın soruşturması tamamlandı! Fenomen kardeşlerin cezaları belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Nihal ve Bahar Candan’ın soruşturması tamamlandı. Yeme bozukluğu hastalığına yakalanan Nihal Candan tahliye edilirken, görülen soruşturma kapsamında istenen cezalar belli oldu.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 16:15

Batuhan Karacakaya'nın şiddet davası bugün görüldü

Survivor yarışmacısı oyuncu Batuhan Karacakaya'ya eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a yazdığı notu zorla okutturup video çektirdiği suçlamasıyla dava açıldı. Bugün görülen davada mahkeme sanık Batuhan Karacakaya’nın ‘şantaj’ suçunu işlediğine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği gerekçesiyle beraatına hükmetti.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 15:47

Katıldığı yarışmada jüri üyesi oldu! Hadise gözyaşlarına boğuldu

Yıllar önce Belçika'da katıldığı "Sing Again" yarışmasının yeni jüri üyesi olan Hadise, eski görüntüleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 15:00

Nihat Doğan'ın eşinden ayrılık iddialarına cevap!

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan, boşanma iddialarını doğrulayarak, nedenini paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan, "Hiç beklemediğim şeyler gördüm." dedi.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 14:08

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Yoğun bakıma alındı

Amerika’da geçirdiği trafik kazası sonrası 8 saat süren bir ameliyat geçiren Ahu Tuğba, tedavisinin ardından yeniden ameliyata alındı. Oyuncunun son sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 12:20

Popstar Mehtap Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Bülent Ersoy itirafı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasıyla popüler olan Mehtap Yılmaz, o dönemde jüri üyesi olduğu Bülent Ersoy ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 11:11

Müge Anlı programında bir ilk yaşandı! Muhabir canlı yayında cesedin yerini tespit etti

Müge Anlı programında aranan Şaban Ataş’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil, cesedin gömüldüğü yeri söylerken, muhabir canlı yayında bulduğu ceset karşısında çığlık çığlığa kaldı.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 11:02

Ünlü caz sanatçısı David Sanborn hayatını kaybetti

Caz müziğinin efsanelerinden saksafoncu David Sanborn, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanborn'un kansere yenik düştüğü öğrenildi.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 10:46

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in olaylı gecesi! Gözaltına alındı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle beğeni toplayan Feyza Civelek, sipariş ettiği uyuşturucuyu almak isterken polislere yakalandı. Polislere 'Getirdiniz mi malları?' diye soran Civelek, sorgusunun ardından takipsizlik kararı aldı.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 10:31

Demet Akalın'dan yıllar sonra sürpriz düet

Yıllar sonra albüm çıkaran Demet Akalın 12’nci albümü D-POP’taki iki parçayı sevenleriyle buluşturdu. Şarkıcı ilk kez seslendirdiği Büyük Onur parçasına yıllar sonra Ersay Üner ile düet yaptı.
Sona Git