Tgrt Haber

Milyoner’deki ödülü az bulan Sinan Akçıl kanala ve yapımcıya çağrıda bulundu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 16:43 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 17:29
Milyoner’deki ödülü az bulan Sinan Akçıl kanala ve yapımcıya çağrıda bulundu!
milyoner,,sinan akçıl,kenan imirzalıoğlu

Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yarışan Rabia Birsen Göğercin isimli yarışmacı, 1 milyon liralık soruyu bilerek büyük ödülün sahibi oldu. O anları izleyen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, ödülle ilgili sosyal medya hesabından serzenişte bulundu.

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada dün akşam tarihi anlar yaşandı. Rabia Birsen Göğercin isimli ampute vatandaş, anlattıklarıyla herkesi duygulandırırken başarısıyla da gündeme bomba gibi düştü. 1 milyon liralık soruyu açtıran ve bilen Göğercin’i tüm Türkiye izledi. O anlarda TV karşısındaki Sinan Akçıl ise kanala ve yapımcıya “Final ödemesi düşünülen vergilerden sonra net 5 milyon TL olmalı. 1 milyona milyoner olunmuyor" dedi.

"BU ÜLKENİN BU İNSANLARI İÇİN HAYATIMI VERİRİM"

1 yıl önce babasına dükkanında yardım ederken kolunu kıyma makinesine kaptıran ve eli ampute edilen Rabia Birsen Göğercin, yaşadıklarıyla herkesi duygulandırdı. Göğercin'in anlattıkları karşısında duygulanan Sinan Akçıl, "Allah'ım sen bana bu ülkemin insanlarına müzik dışında da hizmetkar olmayı nasip eyle. Bu ülkenin bu insanları için hayatımı veririm derken sanatçı sallaması yapmıyorum. Bambaşka bir millet bambaşka" dedi. 

Milyoner’deki ödülü az bulan Sinan Akçıl kanala ve yapımcıya çağrıda bulundu!

"ÖDÜL 5 MİLYON OLMALI”

Rabia Göğercin'in kazandığı 1 milyon TL'yi az bulan Sinan Akçıl şu ifadeleri kullandı: "Bu arada bence Kim Milyoner Olmak İster final ödemesi artık 5 milyon TL olmalı. 1 milyon TL ev veya araba bile aldırmaz. Düşülen vergilerden sonra net 5 milyon TL kazanana kalmalı. 1 milyon TL ile milyoner olunmuyor. Gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bunu sevgili yapımcı ve kanal düşünmeye başlamıştır diye tahmin ediyorum. Ufak bir tavsiye benimki. Heyecan ve mutluluk bu şekilde artar umarım."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vildan12 Eylül 2023 16:27

Kesinlikle 10 yıl önce bu para değerliydi

Gönül 12 Eylül 2023 13:29

Sinan beye katılıyorum. Kaç sene oldu bu program hala son soruyu milyonluk olarak sabitlemiş. Neler değişti neler. Piyasada 1 milyona artık ne konut var ne araç. Bence de kanalın artık bir değişiklik yapması lazım. Saygılar.

Nilgün Beltan 12 Eylül 2023 12:27

Kesinlikle katılıyorum başladığından beri sanırım tutar sadece bir kez artırıldı ayrıca dediğim sadece bu yarışma içinde geçerli değil aynı zamanda Survivor yarışmasıda buna dahil şu an ki enflasyon düşünülürse oldukça komik kaldı bu rakamlar.

Sonraki Haber Yükleniyor...