Tgrt Haber
07 Ekim 2020 19:29

Model Secem Tati: En sevdiğim markadan teklif geliyor

Model Secem Tati, kendisine birçok dergi kapağı ve diziden teklif geldiğini söyledi. Paylaşımlarıyla büyüleyen başarılı manken, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapacak.

Model Secem Tati: En sevdiğim markadan teklif geliyor
Secem Tati,

Sosyal medya platformu İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla bütün dikkatleri üzerine çeken güzel manken Secem Tati, kendisiyle ilgili merak edilen pek çok konuya yanıt verdi. Tati, daha önce Türkiye'den ve Avrupa'dan birçok ünlü derginin kendisine kapak olması için teklif götürdüğünü ifade etti. Tati, ayrıca birçok diziden de rol olması için teklif aldığını dile getirirken, söz konusu talepleri menajeri ile birlikte masaya oturup, değerlendireceğini açıkladı. 

RESMİ AÇIKLAMA YAPACAK
Bu arada her geçen gün daha da ilgi odağı olmaya başlayan Tati, dergi kapağı ve dizilerde oynaması konusunda kendisine iletilen teklifler sonrasında, "En sevdiğim markadan teklif geldiği için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" dedi. Tati, bu konuda somut bir gelişme yaşanması halinde resmi olarak bir açıklama yapacağının da bilgisini paylaştı.

'DOĞALLIK HER ZAMAN İYİDİR'
Tati, ile ilgili merak edilen sorulardan bir tanesi de sürekli olarak takipçileri tarafından geliyordu. Güzel manken, estetik yaptırıp, yaptırmadığı konusunda da şeffaf bir şekilde açıklama yaptı. Paylaşımlarıyla takipcilerini büyülemeyi başaran Tati, yüzünde hiçbir şekilde estetik olmadığını söyledi ve ekledi: "Estetik yaptırmayı ne şimdi ne de ileriki bir zamanda yaptırmayı düşünmüyorum. Doğallık ve sadelik her zaman iyidir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...