Tgrt Haber
15 Nisan 2024 09:43 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 12:22

Montaj hatasını açıklayan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin aldığı rekor cezayı açıkladı

Survivor yarışmasının konseyinde montaj hatası olunca yarışmacı Yunus Emre’nin cezasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşandı. O anları yeniden yayınlayan Ilıcalı, Yunus Emre’nin sözleri sonrası cezayı arttırdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Montaj hatasını açıklayan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin aldığı rekor cezayı açıkladı

Survivor yarışmacısı Yunus Emre diğer yarışmacı Ogeday ile tartışma yaşayınca 8 oyun ve 8 ödül ceza aldı. Yayınlanan bölümde montaj hatası olunca Ilıcalı o anları tekrar yayınladı.

ACUN ILICALI MONTAJ HATASINI PAYLAŞTI

Yunus Emre ve Ogeday arasında yaşanan tartışma sonrası Yunus Emre 8 oyun ve 8 ödül cezası aldı. Acun Ilıcalı konseyde montaj hatası yaşandığını belirterek cezanın nasıl arttığını dair bir yayın yayınladı. Aslında 5 ödül ve 5 oyun ceza alan Yunus Emre kendini tutamayınca Ilıcalı sinirlendi. Ogedat'ın ceza almadığını duyan Yunus Emre'nin, "Bir sonraki parkurda da ben ona temas edeceğim Acun abi" demesi üzerine Acun Ilıcalı "O zaman bu tehdidinden dolayı 8'e çıkarıyorum cezanı. 8 oyun ve 8 ödül cezası aldın" dedi. 

Montaj hatasını açıklayan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin aldığı rekor cezayı açıkladı - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...