Tgrt Haber
17 Nisan 2024 11:07 - Güncelleme : 17 Nisan 2024 11:42

Müge Anlı Uğur Dündar ile görüştü, ilk sözlerini canlı yayında açıkladı

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı programına çıkarak annesini bulmak istedi. "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" diyen Nebioğlu'nun açıklamasının ardından Müge Anlı, Uğur Dündar ile görüştüğünü belirtti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Müge Anlı Uğur Dündar ile görüştü, ilk sözlerini canlı yayında açıkladı

Yapılan DNA sonucunda Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Metin Akpınar'ın ikiz iki kızı olduğu ortaya çıktı. İkizlerden Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'ya çıkarak annesinin ortaya çıkmasını ve ablaların babalarının kim olduğunu söylemesini istedi. Nebioğlu'nun iddiaları üzerine kızlardan birinin babasının ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğu öne sürülmüştü. Müge Anlı, ünlü isimle görüştüğünü belirtti. 

MÜGE ANLI UĞUR DÜNDAR İLE GÖRÜŞTÜ 

Müge Anlı iddialar sonrası bir zamanlar birlikte de çalıştığı Uğur Dündar ile görüştüğünü belirterek, Dündar'ın kızların annesiyle hiç görüşmediği ve babalarının kendileri olmadığını belirttiğini canlı yayında açıkladı. Ayrıca Müge Anlı, Dündar'ın "Eğer kızlarım olsaydı onlara sahip çıkardım" dediğini de iletti 

Müge Anlı Uğur Dündar ile görüştü, ilk sözlerini canlı yayında açıkladı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...