Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 13:15

Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç alkol alırken araba kullandı

Adı çok kez skandallarla anılan sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç, araba kullandığı sırada alkol aldı. Trafikte insanların hayatını tehdit eden hareketler yapan Övüç, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç alkol alırken araba kullandı
Murat Övüç,Burak Can Övüç

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde otomobilde seyir halinde iken evlere doğru rastgele ateş açan Burak Can Övüç gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Övüç, bu kez de araba kullandığı sırada alkol alarak trafikte dehşet saçtı. Övüç'ün araba kullandığı sırada alkol aldığı anları beraberindeki arkadaşı cep telefonu ile görüntüledi. Burak Can Övüç ise o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde, Övüç'ün otomobil kullanırken arkadaşıyla birlikte yüksek sesle müzik dinleyerek alkol aldıkları yer görülüyor.

Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç alkol alırken araba kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...