Tgrt Haber
16 Nisan 2024 19:48 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 19:49

Müzik öğretmeni olduğu iddia edilen Deniz Tekin'den ilk açıklama 

Genç müzisyen Deniz Tekin'in müzik kariyerine son verip İngilizce öğretmenliği yapmaya başladığına dair söylentiler ortaya atıldı. İddialara karşın Tekin, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak cevap verdi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Müzik öğretmeni olduğu iddia edilen Deniz Tekin'den ilk açıklama 

'3. nesil' şarkıcı olarak tanınan genç sanatçı Deniz Tekin, müziği bırakarak İngilizce öğretmeni olduğu iddia edildi. 

Deniz Tekin'in bir takipçisi, iddiaların doğru olmadığını ve Deniz Tekin'in 17 Nisan'da sahnesi olduğuna yönelik paylaşım yaparak iddiaları yalanladı. 

İDDİALARI YALANLADI!  

Sosyal medya üzerinden iddialar yayılınca, şarkıcı Tekin'den cevap geldi. Tekin, takipçisini alıntılayarak "Yarı zamanlı İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. Son albümümün borcunu aileme yıkmamak için de kılı kırk yararak seçtiğim konsere çıkıyorum hocam." dedi. 

Müzik öğretmeni olduğu iddia edilen Deniz Tekin'den ilk açıklama  - 1. Resim

İddiaları yalanlayan Tekin, "Alacağım parayı da sormadım ama sana söyleyeyim maksimum 3-5 bin liradır, 150 euro etmiyordur. Donanımı tamamlayınca tam zamanlı öğretmenliğe dönerim" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...