Tgrt Haber

Nihan Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! Ayrılık sebebi şaşırttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2024 11:51 - Güncelleme : 07 May 2024 11:52
Nihan Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! Ayrılık sebebi şaşırttı

İki yıl önce İranlı Arzu Doğan ile evlenen türkücü Nihat Doğan çifti ayrılık kararı aldı. 1 oğulları bulunan çiftin ayrılık sebebinin ise kıskanç olduğu öne sürüldü.

İki yıl önce evlenen ve 1 oğulları olan Nihat ve Arzu Doğan çifti evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı. Anlaşmaya varan ikili, mal paylaşımı da yaptı.

NİHAT DOĞAN BOŞANIYOR 

Sade bir törenle evlenen Nihat ve Arzu Doğan çifti bir süredir aralarındaki krizi aşmaya çalışıyor. Sık sık tartıştıkları iddia edilen çift, yaşanan kıskançlık kavgalarından sonra boşanmaya karar verdi. Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Anlaşmaya varan ikili, mal paylaşımı da yaptı. Nihat Doğan’ın konserleri sonrası yaşanan kıskançlık krizleri sonrası çift boşanma kararı aldı. Nafaka ve tazminatta anlaşan çiftten, Nihat Doğan oğlu ve boşanma aşamasında olduğu eşine oturdukları evi bıraktı.

Nihan Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! Ayrılık sebebi şaşırttı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...