Tgrt Haber

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayeti için şoke eden sözler

01 Şubat 2022 10:14
Nihat Doğan'dan Ece Erken'e Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayeti için şoke eden sözler
ece erken,şafak mahmutyazıcıoğlu,fatih sipahi,nihat doğan,cinayet

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin ardından Ece Erken'e Nihat Doğan'dan şoke eden sözler geldi. Doğan, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy'de ortağı olduğu bir balıkçıda öldürülmesinin ardından yankılar sürüyor. Cinayetin nedeni üzerine birçok iddia ortaya atılırken bir televizyon kanalında Erken'e seslenen Nihat Doğan'ın sözleri dikkat çekti.

Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından sosyal medyada katil zanlılarının isimlerini paylaşan Erken, cinayete Fatih Sipahi'nin de adını karıştırdı. Sipahi, Erken'e tepkisini kişisel sosyal medya platformu Instagram'dan açıklama yaparak gösterdi ve katil zanlılarından Serkan Dakman ile seneler önce tatile gittiğini iddia etti. Sipahi, bu açıklamasının ardından da Erken hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayeti için şoke eden sözler

''TOP ÇEVİRMEYİ BIRAK ECE''

Nihat Doğan ise Ece Erken'in Fatih Sipahi'nin adını cinayete karıştırmasına ve Erken'in net açıklama yapmamasına tepki gösterdi. Doğan, bir televizyon kanalında Erken'e seslenerek şunları söyledi:

''Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu."

''BENAN HANIM İKİ DEFA ÖLDÜ''

Nihat Doğan'ın açıklamaları bunlarla da sınırlı kalmadı ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'yi de konuya dahil etti ve şunları söyledi:

"Benan Hanım iki kere öldü. Hem kocası elinden alındı. Hem de çocuklarının babasını toprağa verdi. Tabii ki Ece’nin acısını anlıyorum ve paylaşıyorum. Kocasının cenazesine sahip çıkışı, dik duruşu takdire şayan olsa da, Ece’nin geçmişte bir kadının canını yakması, kocasını elinden almak için yapmış olduğu bütün kötülükler de geçmişi temizlemez. Bazı kadınlar bazı erkeklere, bazı erkekler de bazı kadınlara çok iyi gelebilir, uğursuz da gelebilir.''

ECE ERKEN'İN KATİL ZANLISIYLA TATİL İDDİASI

Ece Erken'in paylaşımlarında katil zanlılarından Seccad Yeşil'in cinayet gecesi Fatih Sipahi'nin evinde kaldığını belirttiği paylaşım ortalığı fena karıştırdı. Erken'in paylaşımına sinirlenen Sipahi, olay bir iddia ortaya attı ve suç duyurusunda bulundu.

Erken, katil zanlılarını polis yakalamadan önce Seccad Yeşil'in, Fatih Sipahi'nin evinde kaldığını ardından ise ortalıktan kaybolduğunu belirtti. Erken'in paylaşımı şu şekildeydi:

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayeti için şoke eden sözler

Erken'in adını cinayete karıştırmasına sinirlenen Fatih Sipahi ise ünlü sunucunun katil zanlılarından Serkan Dakman ile seneler önce Çeşme'de tatil yaptığını iddia ederek, şunları yazdı:

"Arkadaşlar Ece Erken adımı geçirerek bir story atmış o yüzden açıklama yapmak istedim. Seccad Yeşili 15 senedir tanırım 3-4 ayda bir görüşürüm. Olay gecesi beni görüntülü arayarak seninle acil bir şey konuşmam lazım diyerek evime geldi ve 'Arkadaşım birini vurdu' diyerek olayı anlattı. Kendisine olay yerindeymiş 3 saat sonra Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun öldüğü haberleri yayılınca telefonunu kapatarak evimden gitti. Sabah organize şubeye giderek ifademi verdim tanık olarak eklediler. Benim burada ne suçum var adımı geçiriyorsun Ece Erken? Seccad Yeşil ile seninde bir sürü ortak arkadaşın var. Serkan Dakman ile seneler önce beraber Çeşme'de tatile yapmadınız mı? Bu insanları tanımıyormuş gibi story atıp şov yapacağına eline bir Yasin al da kocana dua et!"

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayeti için şoke eden sözler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...