Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 09:01 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 09:51

Nihat Doğan’ın düğününden tepki çeken kareler! Kalabalığa aldırış edilmeden havaya ateş edildi!

Geçtiğimiz gün İranlı hayranıyla apar topar nikah masasına oturan Nihat Doğan’ın düğün görüntüleri ortaya çıktı. Düğününde izlenen görüntülerde halay çeken ekipten birinin, etrafındaki insanları önemsemeden havaya defalarca ateş ettiği görüldü.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Nihat Doğan’ın düğününden tepki çeken kareler! Kalabalığa aldırış edilmeden havaya ateş edildi!
nihat doğan,düğün,nikah

Arzu adında İranlı bir hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğününden bazı görüntülere ulaşıldı. Çekilen videoda Nihat Doğan ve yakınları halay çekiyordu. Bu esnada halay çekenlerden bir kişi belinden silahı çıkararak etraftaki kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş etti.

HAVAYA ATEŞ ETTİ

Bebek bekledikleri iddia edilen Nihat Doğan ve İranlı eşi Arzu Hanım’ın düğün töreninden bazı görüntülere ulaşıldı. Ünlü şarkıcı, sevdikleriyle halay çekerken o esnada halay başındaki bir kişi de Nihat Doğan'ın kulağına bir şeyler söyledikten sonra kalabalığın arasına girerek havaya peş peşe ateş ediyor. Havaya ateş edildiği esnada halaydan çıkan bir kadının ise çocuğunu oradan uzaklaştırdığı görülüyor.

Nihat Doğan’ın düğününden tepki çeken kareler! Kalabalığa aldırış edilmeden havaya ateş edildi!

NİKAH ŞAHİDİ EROL KÖSE

Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu’nun nikahına katılarak şahitlik yapan Erol Köse, sosyal medya hesabından "Nihat Doğan, İranlı Arzu ile evlendi. Gelinin 3 aylık hamile iddiası var bu da ayrı bir sevinç yarattı. Siyasete soyunan ve benim de yıllarca albüm yapıp meşhur ettiğim Nihat, çoğu okumuştan kültürlü bir adamdır. Umarım hızlıca baba olur" paylaşımında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...