Tgrt Haber
15 Mart 2022 14:00 - Güncelleme : 15 Mart 2022 14:14

Nusret Gökçe'nin yeni heyecanı! Kemal Sunal Barış Manço gibi isimler de var

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe, bu kez bambaşka bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Üstelik Gökçe'nin yanı sıra Kemal Sunal, Barış Manço gibi isimlere de yer verilecek.

Nusret Gökçe, son olarak Las Vegas'a yeni bir restoran açtı.
Nusret Gökçe, son olarak Las Vegas'a yeni bir restoran açtı.

Dünyanın birçok yerinde restoranlar açan Türkiye'de 'Sosyete Kasabı' olarak anılan Nusret Gökçe, son zamanlarda sıklıkla açtığı yeni restoranlarla gündeme geliyordu. Nusret'ten gelen son haber ise hayranlarını bir hayli sevindirdi. Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel filme aktarılacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Nusret'in hayatının filmi için ise Disney Plus harekete geçti. Yarı belgesel film tarzındaki projeyi ise ünlü Amerikalı bir yönetmen çekecek. 

Nusret Gökçe'nin hayatının anlatılacağı proje için çok heyecanlı olduğu, son zamanlarda bu proje üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. 

Binlerce kişiyi sevindiren bir başka haber ise Nusret gibi Kemal Sunal ve Barış Manço gibi değerli isimlerin de hayatları belgesel film olacak. 

Nusret Gökçe'nin yeni heyecanı! Kemal Sunal Barış Manço gibi isimler de var

Öte yandan Nusret, son olarak dünyanın en gözde şehirlerinden Las Vegas'ta restoran açmıştı. Nusr-Et'i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren Gökçe, ''Vegas'a Türk bayrağı astık'' demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...