Tgrt Haber

Onuncu kez dede olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses’ten yeni bir müjde geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
26 Temmuz 2023 13:38 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 14:36
Onuncu kez dede olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses’ten yeni bir müjde geldi!
ibrahim tatlıses,ido,yasemin şefkatli

Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu İdo’nun geçtiğimiz haftalarda baba olacağını duyuran usta sanatçı İbrahim Tatlıses, 10’uncu kez dede olmayı beklerken katıldığı bir programda yeni bir müjde daha verdi. Tatlıses, oğlu İdo ve gelini Yasemin’in ikiz bebek beklediklerini duyurdu.

2021 yılında Yasemin Şefkatli ile dünya evine giren Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’ten geçtiğimiz hafta sevindiren haber geldi. Gelin Yasemin Şefkatli’nin hamile olduğu ortaya çıkınca İbrahim Tatlıses de 10’uncu kez dede olmanın sevincini paylaştı. 

Onuncu kez dede olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses’ten yeni bir müjde geldi!

“YASEMİN İKİZ BEBEK BEKLİYOR”

10'uncu kez dede olmak için gün sayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebek beklediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Herkesin ünlü çiften beklediği bebek haberi geçtiğimiz hafta gelmişti. Gelin Yasemin Şefkatli'nin 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. 10. torununa kavuşmak için gün sayan İbrahim Tatlıses bugün Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Magazin programında açıklama yaptı. Tatlıses, gelinin Yasemin'in hamileliğiyle ilgili müjdeli yeni bir haber verdi. İkiz torun geldiğini söyleyen ünlü türkücü mutluluğunu şöyle dile getirdi: "Yasemin, ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz”

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...