Tgrt Haber

79 yaşındaki Robert De Niro yedinci kez baba oldu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: PageSix
10 May 2023 07:22 - Güncelleme : 10 May 2023 07:25
79 yaşındaki Robert De Niro yedinci kez baba oldu!
oscar,robert de niro

Oscar ödüllü dünyaca ünlü usta aktör Robert De Niro yedinci kez baba oldu. De Niro, bebeği ve bebeğinin annesi hakkında daha fazla bilgi vermedi.

"About My Father" adlı yeni filminin tanıtımı için röportaj veren Oscar ödüllü aktör Robert De Niro büyük haberi patlattı. ET Canada muhabirinin altı çocuğu olduğunu söylemesi üzerine “Aslında yedi” cevabını veren De Niro “Bir bebeğim var” diye konuştu. Bebeği ve bebeğinin annesi hakkında daha fazla bilgi vermeyen ünlü aktör özel hayatı hakkında toplum içinde konuşmaktan kaçınıyor.

FİLMDE Mİ TANIŞTILAR?

Magazin sitesi PageSix, çocuğun annesinin De Niro'nun 2015'te "The Intern" adlı filmde tanıştığı ve o zamandan beri birlikte çıktığı Tiffany Chen olduğunu belirtti.

De Niro'nun 1976-1988 arasında evli kaldığı ilk eşi Diahnne Abbott'tan 51 ve 46 yaşında iki çocuğu, 1988-1996 arasında beraber yaşadığı Toukie Smith'ten 27 yaşında ikizi ve 1997'de evlendiği ikinci eşi aktris Grace Hightower'dan da 24 ve 11 yaşlarında iki çocuğu bulunuyor.

 

Kaynak: PageSix
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...