Tgrt Haber
30 Ocak 2014 11:57

Oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumu iyiye gidiyor

Nejat İşler'in, solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maskeyle sürdürülmesine karar verildi.

Oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumu iyiye gidiyor
oyuncu nejat işler, nejat işler, işler'in sağlık durumu, sağlık durumu iyiye gidiyor, son durum,

Yazılı açıklama yapan Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, oyuncu Nejat İşler'in 22 Ocak'tan beri hastanelerinin yoğun bakım servisinde tedavi gördüğünü hatırlattı. Çuhadaroğlu, şunları kaydetti: "Yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında hastamızın solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maske ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Hastamız, solunum cihazına bağlı olmadığı için ailesiyle yorucu olmayan kısa konuşmalar yapabilmektedir. Ayrıca çoklu organ yetmezliği sorunu şu aşamada ortadan kalkmıştır. Ancak solunum cihazı desteği olmadan yürütülen tedavisi, bir süre daha yoğun bakım servisinde sürdürülecektir."
Tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastanın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmediğini aktaran Çuhadaroğlu, yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayış göstermesini istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...