Tgrt Haber

Oyuncu Seda Fettahoğlu'nun ölüm nedeni ne? Muhtarın açıklamaları şüpheleri arttırdı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 19:52 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 13:43
Seda Fettahoğlu,intihar,ölüm,oyuncu

Türk televizyon dünyasının sevilen dizilerinden "Sihirli Annem" ve "Çocuklar Duymasın" gibi yapımlardaki rollerle izleyicinin önüne çıkan oyuncu Seda Fettahoğlu, parkta ölü olarak bulundu. Ünlü oyuncunun ani ölüm haberi sanat camiasını şoke ederken, Haberi alır almaz olay yerine ulaşan muhtarın açıklamaları intihar şüphesini kuvvetlendirdi.

Tiyatrocu, sinema ve dizi oyuncusu Seda Fettahoğlu, sabah saat 10.00 sularında Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan Şehitler Parkı’nda ölü halde bulundu. Parkta hareketsiz bir kadının yattığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. 

"POLİSLERİN YANINA KOŞTUM" 

Sesleri duyup olay yerine giden Ömer Avni Mahallesi Muhtarı Ayşen Bingöl, "Saat 10.00 gibi bir ambulans geçti, onu gördüm. Sonra mahallenin whatsapp grubunda bir komşumuz, mahalledeki parkta bir hanımın kendini vurduğunu yazdı. Ben de koşarak geldim, polislere ne olduğunu sordum. 1979 doğumlu bir hanımın kafasına silahla ateş ettiğini ve vefat ettiğini ilettiler. 

"SİLAHI YENİ ALMIŞ"

Sonra yine mahalle grubunda kişinin bir oyuncu olduğunu yazdılar. Ben de öylece öğrenmiş oldum. Benim mahallemde ikamet etmiyor. Hanımefendi dışarıdan gelmiş. Yine komşulardan öğrendiğim kadarıyla, silahı yeni almış, gelmiş burada oturmuş ve maalesef kafasına ateş etmiş" diye konuştu.  

Seda Fettahoğlu

"KENDİNİ VURMUŞ" 

Olayın yaşandığı yere yakın bir yerde çalıştığını söyleyen Tuğrul Yüksel isimli vatandaş ise, “Ambulansları ve polisleri görünce bu tarafa geldim. Kendini vurmuş diye duyduk, intihar diye duyduk. Kim olduğunu öğrenemedik, sanatçı diye duyduk. Polisler de bizi buraya yaklaştırmadı zaten. Biz de uzaktan baktık" dedi. 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ 

Öte yandan, ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu’nun sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Fettahoğlu’nun paylaşımlarında son derece mutlu olduğu ve bir fotoğrafının altına “Yaşamı sev, bedeni koru” etiketi yazdığı görüldü. Ayrıca, Fettahoğlu'nun doğum gününün de dün olduğu öğrenildi. 

Seda Fettahoğlu paylaşım

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?



Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...