Tgrt Haber

Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ’u paylaştı! Detayı fark eden takipçiler yorum yağdırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Kasım 2023 17:50 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 17:50
Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ’u paylaştı! Detayı fark eden takipçiler yorum yağdırdı
özge özpirinçci,Kıvanç Tatlıtuğ

Oyuncu Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un yemek yaptığı esnada çektiği fotoğrafı paylaştı. Özge Özpirinçci paylaşımını "Yapmış.." notuyla paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ yemek yapma tutkusunu profesyonel iş haline getirdi. Çeşitli kurslar da alan oyuncu, kalabalık aile sofraları için mutfağa dahi giriyor. Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un mutfakta yemek pişirirken çektiği fotoğrafı paylaştı.

KIVANÇ TATLITUĞ MUTFAĞA GİRDİ, ARKADAŞLARINA YEMEK HAZIRLADI 

Kıvanç Tatlıtuğ'un yemek yaptığı anından fotoğraf paylaşan Özge Özpirinçci paylaşımına "Yapmış.." şeklinde yazdı. Özpirinçci, paylaşımına eşi Burak Yamantürk, arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i etiketledi. Kıvanç Tatlıtuğ’un tişörtündeki Kurt detayı takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ’u paylaştı! Detayı fark eden takipçiler yorum yağdırdı

KIVANÇ TATLITUĞ’UN YEMEK YAPMA SEVGİSİ PAHALIYA PATLADI

Daha önce yaptığı menemen videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıtuğ, yemek yapmayı çok sevdiğini dile getirdi. Profesyonel bir fırını Göktürk'teki kütük evine yerleştiren ünlü oyuncu, ilk yemeğini de Çağatay Ulusoy'un da bulunduğu kalabalık arkadaş grubu için yapmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...