Tgrt Haber

Özkan Uğur'un cenaze programı belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Temmuz 2023 17:02 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 17:28
Özkan Uğur'un cenaze programı belli oldu
Özkan uğur

69 yaşında hayatını kaybeden Özkan Uğur'un cenaze programı belli oldu. Uğur ile beraber birçok yapımda beraber rol alan Zafer Algöz programın detaylarını paylaştı.

Ölüm haberiyle sanat camiasının büyük üzüntü yaşadığı MFÖ Grubu'nun solisti ve oyuncu Özkan Uğur için cenaze töreni 11 Temmuz günü başlayacak. MFÖ grubunun bir diğer üyesi olan Mazhar Alanson, canlı yayında gözyaşlarına boğulurken, yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın herhangi bir paylaşım yapmaması bazı kesimlerin tepkisini çekti. 

ÖZKAN UĞUR'UN CENEZE PROGRAMI BELLİ OLDU 

Ünlü sanatçı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haber ünlü müzisyenin sevenlerini yasa boğarken, rol arkadaşı olan Zafer Algöz cenaze töreni detaylarını paylaştı. Cenaze töreni, 11 Temmuz Salı günü AKM'de saat 11.00'de başlayacak. Öğle namazının ardından Taksim Camii'nde kılınacak ve cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

ÖZKAN UĞUR İÇİN PAYLAŞIMLAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Sanat dünyası Özkan Uğur'un ölüm haberiyle adeta yıkıldı. MFÖ grubu üyesi Mazhar Alanson konuşmakta güçlük çekerken, konserini de iptal etti. Ayrıca Cennet Mahallesi'nde birlikte rol aldıkları Alişan, Çağla Şıkel ve Melek Baykal da üzüntülerini dile getirdi. Demet Evgar, Zafer Algöz, Seda Bakan gibi Özkan Uğur ile aynı dizi ve filmlerde beraber rol alan ünlüler de sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi. 

Özkan Uğur'un cenaze programı belli oldu

ÖZKAN UĞUR KİMDİR?

Özkan Uğur, Türk şarkıcı, oyuncu ve komedyen olarak tanınan bir sanatçıdır. 17 Mayıs 1958 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müzik kariyerine 1978 yılında "Efsane" adlı albümüyle adım attı. Popüler müzik gruplarından MFÖ'nün kurucu üyelerinden biridir ve grupla birlikte birçok başarılı albüm ve şarkıya imza atmıştır. MFÖ ile birlikte "Ele Güne Karşı" ve "Bu Şarkıyı Çal" gibi unutulmaz hitlere sahiptir.

Özkan Uğur, müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve komedi alanında da başarılıdır. Televizyon programları ve filmlerde rol almış ve tiyatro sahnesinde performanslar sergilemiştir. Özellikle "Yüz Numaralı Adam" adlı televizyon programıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...