Tgrt Haber
11 Nisan 2024 17:27 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 17:28

Özkan Uğur'un ölümü sonrası verdiği konser tepki toplamıştı! Mazhar Alanson'dan ilk açıklama geldi

Mazhar Alanson, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yakın arkadaşı Özkan Uğur’a duyduğu özlemi anlattı. “Gün içerisinde Özkan’ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsin” diyen Alanson, duygusal anlar yaşadı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Özkan Uğur'un ölümü sonrası verdiği konser tepki toplamıştı! Mazhar Alanson'dan ilk açıklama geldi

Bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını cevaplayan Mazhar Alanson, MFÖ grubunun sevilen üyesi Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından verdiği konser tepki toplamıştı. İlk kez gelen tepkiler hakkında konuşan Alanson, Özkan Uğur'un adını duyunca duygusal anlar yaşadı. 

MAZHAR ALANSON'UN ÖZKAN UĞUR ÖZLEMİ 

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; muhabirlerin sorularını cevaplayan Mazhar Alanson, yeni şarkılar yaptığını söyledikten sonra geçtiğimiz yıl kaybettiği Özkan Uğur hakkında konuştu.  Duygusal dakikalar yaşayan Alanson; "Gün içerisinde Özkan'ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Geçmedi, geçmeyecek de... Özkan çok neşeli, bülbül gibi bir insandı. Acısı hâlâ taze. Yokluğu eksikliği hâlâ bizi zorluyor" dedi. 

Özkan Uğur'un eşi Aysun Hanım'ın çok konuşulan açıklaması hatırlatılan Mazhar Alanson, "Aysun Hanım 'Ben öyle söylemedim' dedi. Erken vermedik konseri aslında. Özkan'ı da anmak amacıyla yaptık. Aysun Hanım'ın kendisiyle de görüştük, böyle bir cümle kurmadığını söyledi" ifadeleriyle gelen eleştiriler hakkında ilk kez konuşmuş oldu. 

Özkan Uğur'un ölümü sonrası verdiği konser tepki toplamıştı! Mazhar Alanson'dan ilk açıklama geldi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...