Tgrt Haber

Demansla mücadele eden Pakize Suda’n üzücü haber

24 May 2022 15:16 - Güncelleme : 24 May 2022 15:22
Demansla mücadele eden Pakize Suda’n üzücü haber
Pakize Suda

Ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda Demans hastalığı ile mücadele ediyor. 72 yaşındaki oyuncuya 'akıl zayıflığı' nedeniyle yeğeni Dilara Elagözlü vasi olarak atanmıştı. Demans hastası olan Pakize Suda'nın Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Ses sanatçısı Onur Akay duyurduğu ölüm ve hastalık haberleriyle biliniyor.  Akay’ın bugünkü köşesinde ise demans hastası olan Pakize Suda'nın son durumu yer aldı.

Demansla mücadele eden Pakize Suda’n üzücü haber

“KİMSEYİ TANIMIYOR”

“Diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor” açıklaması ile yürekleri acıtan Onur Akay, şu ifadeleri kullandı:

“Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor.

Demansla mücadele eden Pakize Suda’n üzücü haber

Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...