Tgrt Haber

Pelin Karahan sektöre isyan etti: Anne olduktan sonra beni dışladılar!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2022 12:28 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 15:46
Pelin Karahan sektöre isyan etti: Anne olduktan sonra beni dışladılar!
pelin karahan,magazin

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, katıldığı bir programda sektörle ilgili kırgınlığını dile getirdi. Evlendikten sonra 'Sen artık bir şey yapmazsın', 'Oyunculuk yapmana gerek yok' gibi sözlere maruz kaldığını söyleyen Karahan, zor olanı yaptığını Kıbrıs’a dizi çekimine gittiğini belirtti.

2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile dünya evine giren ünlü oyuncu Pelin Karahan, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini eleştirenlerin sadece kadınlar olduğunu belirten güzel oyuncu, “Bunu bir de erkek oyuncular değil hemcinslerim yaptı. Ama ben zoru seçip işime devam ettim” dedi.

“BEN ZORU SEÇİP İŞİME DEVAM ETTİM”

Ünlü oyuncu Pelin Karahan katıldığı programda sektörle ilgili kırgınlığını şu ifadelerle dile getirdi: “Benim için 'O artık anne oldu çocukları var, çalışmaz, eşinin durumu da iyi' gibi bir tavır gördüm sektörde. Bunu bir de erkek oyuncular değil hemcinslerim yaptı. Ama ben zoru seçip işime devam ettim"

“BENİM MİNİK BOTOKSLARIM VAR SADECE”

İki çocuk annesi Karahan, daha önce estetiğin dozunu kaçıran ve bambaşka birine dönüşen meslektaşlarını eleştirmişti. Estetik itirafında bulunan Pelin Karahan, estetik operasyonları abartanlarla ilgili de ilginç düşüncelerini paylaşmıştı. Ufak dokunuşlu estetiğe karşı olmadığını belirten Karahan, "Estetiğin aşırısını oyunculara yakıştıramıyorum. Küçük dokunuşlarla güzel yaşama, güzel yaşlanma taraftarıyım. Kimin neye ihtiyacı var bilmiyorum, ben de kendimde küçük bir çukur gördüm ama olsun bu bana ait bir şey, burayı doldurursam, bu çeneyi büyütürsem ben bambaşka bir kadın olacağım dedim. Benim minik botokslarım var sadece." ifadelerini kullanmıştı.

Pelin Karahan sektöre isyan etti: Anne olduktan sonra beni dışladılar!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...