Tgrt Haber
09 Haziran 2022 13:21 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 12:48

Real Madrid'in yıldızları CZN Burak ile halaya durdu

Tatil için Dubai’yi seçen Real Madrid’in yıldız futbolcuları inicius Junior, Nacho Fernandez Iglesias ve Lucas Vazquez’in ilk durakları CZN Burak’ın restorandı oldu. Yıldız futbolcuların CZN Burak ile halay çektiği anlara sosyal medyada beğeni yağdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
CZN Burak,Real Madrid,Şampiyonlar Ligi,Dubai

Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid’in oyuncuları bu zorlu geçen sezonun ardından yorgunluklarını atmak için tatile çıktı. Şampiyon kadrodan Vinicius Junior, Nacho Fernandez Iglesias ve Lucas Vazquez’in tatil için durağı ise Dubai oldu.

Aileleri ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Dubai’de keyifli zaman geçiren futbolcular, CZN Burak’ın restoranına da uğramadan orada ayrılmak istemedi.

FUTBOLCULARLA HALAY ÇEKTİ

Önceki gün Nacho Fernandez Iglesias ve Lucas Vazquez’i ağırlayan Burak Özdemir, onlarla yemek yaptı, halay çekti. Dün de Vinicius Junior,  CZN Burak ile mutfağa giren Vinicius Junior, eğlenceli anlar yaşamıştı.

Bu anları 35 milyondan fazla takipçisinin olduğu Instagram hesabından yayınlayan CZN Burak’ın gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...