Tgrt Haber
14 May 2022 12:36 - Güncelleme : 14 May 2022 12:44

Ece Erken’den yeni miras hamlesi: Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum

Ünlü sunucu Ece Erken, Beşiktaş’ı eski yöneticisi ve 7 aylık eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünden sonra reddi miras yapmasıyla gündemden düşmüyor. Silahlı saldırıda kaybettiği eşinin ardından hüzne boğulan ve uzun süre kendine gelemeyen Erken, yeni hamlesiyle herkesi şaşkına çevirdi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT Haber
Miras iddialarıyla sık sık gündeme gelen ünlü sunucu, çareyi reddi miras yapmakta buldu.
,miras,ece erken
Miras iddialarıyla sık sık gündeme gelen ünlü sunucu, çareyi reddi miras yapmakta buldu.

Eşi Şafakmahmutyazıcıoğlu’nu kaybetmesiyle uzun süre toparlanamayan Ece Erken, son olarak miras kararıya magazin gündemini sarsmıştı. Mahmutyazıoğlu’nun ailesi ve eski eşiyle yaşadığı maddi sıkıntılar sebebiyle reddimiras yapmaya karar veren oyuncu, şimdi de yeni bir hamle ile sevenlerini şaşırttı.

Bakırköy’de sahibi olduğu balıkçı restoranında 7 kurşunla öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenaze işlemlerinin ardından çıkan parasal dedikodulara karşı önlemini reddimiras yaparak alan ünlü sunucu ‘Eşim bana bir kuruş dahi bırakmadı’ diyerek kendini ispatlamaya çalışmıştı. Üstelik hesabına da tedbir konduğunu söyleyen Erken, reddimiras kararını takipçileriyle şu ifadelerle paylaştı:

Ece Erken’den yeni miras hamlesi: Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum

"İSMİMİN YAN YANA GELMESİNİ İSTEMİYORUM"

"Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" dedi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim, eşine olan özlemini her fırsatta dile getirmeyi de ihmal etmedi. Reddimiras kararının ardından da paylaşımlarında sık sık Mahmutyazıcıoğlu’na yer veren Erken, son olarak sosyal medya hesaplarından 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını kaldırdı.

"HER GÜN DAHA DA İĞRENÇ ŞEYLER DUYUYORUM"

Bir takipçisinin Ece Erken'e 'Eşinizin soyadını neden sildiniz?' diye sorması üzerine açıklama yapan sunucu, “Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum” dedi.

Ece Erken’den yeni miras hamlesi: Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum

Ardından "Çok özledim Şafak'ım. Eminim yukarıdan, cennetten bizi izliyorsun. Oradan bile elinden geleni yaparsın sen. Keşke bir anda gelsen. Şafak'ım adamdı. Çevresinde tek adam yoktu. O adamdı! Hayatım boyunca kalbimde olacaksın." Notu ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun fotoğraf ve videolarını paylaşan Erken, geçtiğimiz günlerde de 44 yaşına girmiş ve doğum gününü oğlu ile birlikte kutlamıştı. 

"EN BÜYÜK DUAM..."

"Bu gece doğum günüm... En güzel ve en özel kutlama hayatımın aşkıyla ve 20 küsür yıldır yaptığım gibi. Sizlerle paylaşmak istedim. Hayatta her şey bizim için ve her an her şeyi hepimiz yaşayabiliriz ama ne olursa olsun insanın kanadı, gayretiymiş, mümkün olduğunca, nefesim el verdiğince oğlum için kanadımı çırpmaya devam edeceğim ve Allah'ın izniyle evladımı en güzel şekilde yetiştireceğim, bu gece ve her gece en büyük duam hayırlı bir evlat. Bu vesileyle bugün doğan herkesin doğum gününü kutlarım." Diyen Ece Erken, bu paylaşımından bir süre sonra sosyal medya hesabından eşinin soyadını kaldırdı. 

Ünlü sunucunun bu hareketine kimi takipçileri ‘İyi yaptın’ yorumunu yaparken kimileri ise bu hareketi ‘eşine saygısızlık’ olarak yorumladı.

Ece Erken’den yeni miras hamlesi: Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum

Öte yandan, reddimiras kararının ardından İstinyePark AVM'de bir arkadaşıyla görüşen ve burada objektiflere yakalanan Ece Erken, basın mensuplarının bu yöndeki sorusu üzerine, "Arkadaşlar o konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli açıklamayı sosyal medya hesabımdan yaptım zaten" demekle yetindi.

Zayıflaması ve moralsiz hali dikkatlerden kaçmayan ünlü sunucu, aracının gelmesiyle birlikte gazetecilere, "Kolay gelsin" diyerek, aracına bindi ve AVM'den ayrıldı.

'PARA PEŞİNE DÜŞECEKLER' UYARISI

Seren Serengil, Ece Erken'in reddi miras yaptığını duyurmasının ardından yaptığı açıklamada, ünlü avukatın öldürüldüğü gün Erken'in evine giderek cenaze evinde "Sakın reddi miras yapma" dediğini itiraf etti.

Ece Erken’den yeni miras hamlesi: Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum

Seren Serengil açıklamasında, "Ece eşi öldüğü gün alyansı istedi. Şafak'ın abisi kolundaki saati aldı. 3 milyon liralık saatmiş, o saat gitti. Sonra o gün telefon konuşmasına şahit oldum. Birileri Ece'ye ‘borcu var sen hemen reddi miras yap’ diyorlar. Ece'yi kenara çektim, ‘bu insanlar para peşine düşecekler ‘ diye uyardım. Ece bu mirastan faydalanmasın diye bir sürü şey yapıldı. Biri kapıyı alıyor, biri evi kiraya veriyor. Bunlarla uğraşmak istemedi Ece. Kendi kazandıkları olduğunu söyledi" dedi.

Bircan Bali ise "Şafak abinin öldüğü günden 3 gün sonra, abisi öz abisi izinsiz bir şekilde tekneyi götürüyor. Bu konuda bir ihbar olacak. Marinada izinsiz duruyor. Benan Hanım'ın avukatı da sürekli Ece'nin avukatını arayıp biz kiralama yapıyoruz biz Ece'ye payını verelim. Ece payı da istemiyor" iddiasında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...