Tgrt Haber
18 Şubat 2022 13:22 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 13:54

Reynmen aylık kazancı ne kadar? YouTuber Reynmen kazancı duyanları hayrete düşürdü

Reynmen pahalı arabaları, lüks evleri ile sık sık gündeme geliyor. Ünlü YouTuber Reynmen önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Annesinin evine yapılan gasp olayı ile konuşan Yusuf Aktaş lüks aracı sorulmasının üstüne ‘’Kazanıyorum, harcıyorum’’ cevabını verdi. Peki Reynmen aylık kazancı ne kadar? İşte ünlü YouTuber Reynmen kazancı

Ünlü YouTuber Reynmen aylık kazancı ile gündeme geldi.
Ünlü YouTuber Reynmen aylık kazancı ile gündeme geldi.

Ünlü YouTuber Reynmen yayınladığı videolar ve şarkılarla tüm Türkiye’de geniş bir kitleye hitap ediyor. Pahalı yaşam tarzı ile sık sık gündeme gelen Reynmen bu kez arabası hakkında konuştu. Nişantaşı’nda bir avm çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplayan Reynmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte YouTube’da 6.29 milyon takipçisi bulunan Reynmen kazancı hakkında bilmeniz gerekenler…

REYNMEN AYLIK KAZANCI NE KADAR?

YouTube kariyerine 2017 yılında başlayan Reynmen 2022 yılı itibariyle 6.29 milyon aboneye ulaştı. Son yıllarda çıkardığı şarkılarla milyonlarca izlenmeye ulaşan ünlü YouTuber serveti ile gündeme geldi. Peki Reynmen kazancı ne kadar?

Social Blade tarafından açıklanan verilere göre Reynmen aylık 3 bin dolar ile 50 bin dolar arası kazanç sağlıyor. Son 30 günde izlenme oranı ise 12 milyon 271 bin olduğu biliniyor. Ünlü Youtuber Reynmen yıllık kazancı ise 36.8 bin ile 589 bin dolar arasından seyrediyor.

Reynmen aylık kazancı ne kadar? YouTuber Reynmen kazancı duyanları hayrete düşürdü

REYNMEN ARABASI NE?

Reynmen adı ile bilinen Yusuf Aktaş isimli Youtuber önceki gün lüks arabası sorulmasının ardından ''Kazanıyorum ve harcıyorum'' cevabını verdi. Peki Reynmen arabası ne marka? Mercedes G serisi araç kullanan Reynmen’in arabası 2 milyon 963 bin 500 TL olduğu biliniyor.

Reynmen, paylaştığı Patek Philippe saati alıp almadığı sorusuna “Neden olmasın?” diye cevabını verdi. 

ANNESİ GASP EDİLMİŞTİ!

Reynmen annesi geçtiğimiz günlerde evinde gaspa uğradı. Sosyal medya paylaşımlarından tanınan Nasibe Aktaş’ın cep telefonunu gasp edip çalındı. Reynmen’in babası Rahmi Aktaş ''Amacı gasp değil ailemizi rehin almaktı planını komşumuz bozdu'' ifadelerini kullandı. Ünlü YouTuber ise maddi bir kayıb olmadığının belirtti.

REYNMEN KİMDİR?

Reynmen 6 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Asıl adı Yusuf Aktaş olan Reynmen Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolar ile tanındı. Sivaslı olan Yusuf Aktaş üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde aldı. 2019 yılında Derdim Olsun isimli ilk şarkısı 325 milyon izlendi. Son zamanlarda müzik dünyasında ilerleyen Reynmen lüks giyim ve yaşam tarzı dikkatleri üzerine çekiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...