Tgrt Haber

Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması: Resim hatası...

26 Nisan 2022 12:53 - Güncelleme : 26 Nisan 2022 13:05
Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması: Resim hatası...

Seda Sayan ile Çağlar Ökten dün akşam Beşiktaş'ta sessiz sedasız evlendi. Ünlü çiftin en mutlu gününde onları yalnız bırakmayan Safiye Soyman kıyafeti ile çok eleştirildi. Sosyal medyanın da diline düşen Soyman’dan düğün sonrası açıklama geldi.

7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan mutluluğu kendisinden 24 yaş küçük olan Çağlar Ökten’de buldu. Çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in nikah merasimine katılamayan aileleri yerine arkadaşları katıldı. Çifti yalnız bırakmayan isimlerden biri de Safiye Soyman ve eşi oldu.

GELİNİ GÖLGEDE BIRAKTI

Yakın arkadaşı Seda Sayan’ın nikah şahidi olan Safiye Soyman; kabarık saçları, abartılı makyajı ve otrişli kıyafeti ile sosyal medyayı salladı.

Soyman’ın kıyafeti için “Seda Sayan’ı gölgede bırakmış”, “Çok abartmış” , “Pijama takımı mı giymiş yoksa kürk detaylı pijama takımı mı” tarzında yorumlar geldi.

Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması: Resim hatası...

“RESİM HATASI”

Safiye Soyman gelen eleştirilerin ardından kıyafetiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Aslında o giydiğim nikah kostümü o kadar güzel bir kıyafet ki. O resim hatası, ışıktan dolayı” ifadelerini kullandı.

Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması: Resim hatası...

AİLELERDEN İLK YORUM

Öte yandan Ökten'in nikaha katılamayan anne ve babası ve Seda Sayan’ın annesi video göndererek mutluluklarını dile getirdi.

Oğlunun düğününe katılmayan Ökten'in Manisa'da yaşayan ailesi, video göndererek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ökten'in babası gönderdiği videoda "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi de "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" dedi.

Rahatsızlığından dolayı kızının nikahına gelemeyen Seda Sayan'ın annesi ise "Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...