Tgrt Haber
18 Nisan 2022 11:29 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 11:36

Nurgül Yeşilçay sahnede korkuttu: İzleyicilerin önünde bir anda yere yığıldı

Geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 'Bir Barda Bir Gece' isimli tiyatro oyununun gösterimi sırasında bir anda yere yığıldı. Hemen kulise götürülen Yeşilçay’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nurgül Yeşilçay sahnede korkuttu: İzleyicilerin önünde bir anda yere yığıldı

45 yaşındaki ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir polisi canlandırdığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinin setinde direksiyon hakimiyetini kaybettiği sırada bir ağaca çarpmıştı. Kaza sonrası bir süre sesi sedası çıkmayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirmişti.

“SİZ SİZ OLUN EMNİYET KEMERİNİZİ TAKIN”

 Geçirdiği kazayı takipçilerine anlatan Yeşilçay, "Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bir Kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen" ifadelerini kullanmıştı.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Sanat camiasını ve sevenlerini endişelendiren Yelişçay’ın yine başına talihsiz bir olay geldi. Ünlü oyuncu, Bir Barda Bir Gece’ isimli tiyatro oyununun gösterimi sırasında bir an tansiyonun düşmesi sonucu yere yığıldı. Yeşilçay, diğer oyuncular tarafından apar topar kulise götürüldü.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sağlık görevlileri Yeşilçay’ın ilk müdahalesini kuliste yaptı. Sevilen oyuncunun tansiyonu düştüğü ortaya çıktı. Nurgül Yeşilçay’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken sonraki gösterimler ileri tarihe ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...