Tgrt Haber
11 Nisan 2015 00:25

Seda Sayan herkesi korkuttu, sağlık durumu nasıl

Seda Sayan dün akşam saatlerinde evinde yüksek ateş, titreme ve baş ağrısı şikayetleri ile rahatsızlandı. Peki Seda SAyan'ın sağlık durmu nasıl? Tüm detaylar haberimizde...

Seda Sayan herkesi korkuttu, sağlık durumu nasıl
seda sayan,

Eve gelen özel sağlık ekibi Seda Sayan'ı acilen buz torbaları, serum ve ilaçlarla tedavi altına aldı. Yapılan müdahalede ateşinin 39.5 dereceye yükseldiği, büyük tansiyonunun 15, küçük tansiyonun ise 10'a yükseldiği gelen bilgiler arasında. Gece geç saatlere kadar devam eden tedavinin sonucunda sağlık durumunun iyiye gittiği doktoru tarafından açıklandı.
 
GECE GEÇ SAATLERE KADAR TEDAVİ DEVAM ETTİ
Seda Sayan, dün akşam saatlerinde evinde ateşi yükselip titremeye başlayınca acilen özel sağlık ekibine haber verildi. Sayan, buz torbaları, serum ve ilaçla tedavi altına alındı. Seda Sayan dün akşam saatlerinde evinde yüksek ateş, titreme ve baş ağrısı şikayetleri ile rahatsızlandı. Eve gelen özel sağlık ekibi Seda Sayan'ı acilen buz torbaları, serum ve ilaçlarla tedavi altına aldı. Yapılan müdahalede ateşinin 39.5 dereceye yükseldiği, büyük tansiyonunun 15, küçük tansiyonun ise 10'a yükseldiği gelen bilgiler arasında. Gece geç saatlere kadar devam eden tedavinin sonucunda sağlık durumunun iyiye gittiği doktoru tarafından açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...