Tgrt Haber

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi

25 Nisan 2022 00:21 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 00:24
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi

Ünlü sanatçı Seda Sayan erkek arkadaşı Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Prag’da evlenmesi beklenen çiftin yaşanan vize sıkıntısı nedeniyle düğünlerini İstanbul’da yaptığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı ve Sunucu Seda Sayan dünyaevine girdi. Erkek arkadaşı Çağlar Ökten ile Mayıs ayında Prag’da planlanan düğün vize sıkıntısı nedeniyle İstanbul’da yapıldı. Seda Sayan’ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.

BALAYINA PARİS’E GİDİYORLAR

Balayına bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift, sonrasında Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPMAYACAK

Daha önce yaptığı bütün evliliklerinde sözleşme yapan Sayan, Ökten'e güvendiğini, o yüzden öyle bir sözleşme yapmayacağını açıklamıştı:

"Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Hiç beklemediğim bir anda yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hem şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden de 'sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. O an ne dediğini hatırlamıyorum."

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...