Tgrt Haber
11 Ekim 2022 13:55 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 13:58

Güzellik uğruna her şeyi göze alan Selen Görgüzel'den şaşırtan sözler: Vücuduma ayı kanı enjekte ettireceğim!

Ünlü tiyatro oyuncusu Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel, Alkan’dan ayrıldıktan sonra gündemden düşmüyor. Güzel görünmek için her şeyi deneyen Görgüzel, birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını söylemişti. Yine çok konuşulacak sözler sarf eden ünlü şarkıcı, şimdi de vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek istediğini dile getirdi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Güzellik uğruna her şeyi göze alan Selen Görgüzel'den şaşırtan sözler: Vücuduma ayı kanı enjekte ettireceğim!
,hamdi alkan,selen görgüzel

Önceki gün City’s Nişantaşı’ndan çıkarken görüntülenen Selen Görgüzel, magazin muhabirlerine röportaj verdi. Güzelliğini annesine ve babasına borçlu olduğunu söyleyen Görgüzel, "Kendime bakıyorum, stresten uzak yaşıyorum ve doğru besleniyorum. Güzelliğin en önemli sırrı genetik!" dedi.

“VÜCUDUMA AYI KANI ENJEKTE ETTİRMEK İSTİYORUM”

Birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını belirterek gündem olan Görgüzel, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Görgüzel, "Şimdi de vücuduma ayı kanı enjekte ettirmek istiyorum. Kas ve kemik yapısına iyi geldiğini duydum. Buna ilişkin araştırmalarım sürüyor, kısa sürede kararımı vereceğim" dedi.

Güzellik uğruna her şeyi göze alan Selen Görgüzel'den şaşırtan sözler: Vücuduma ayı kanı enjekte ettireceğim!

“ÇOK MANYAK VAR! ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN"

Röportajını sürdüren Selen Görgüzel, tiyatrocu Hamdi Alkan’dan boşanmasının ardından evli adamların kendisine mesaj attığını belirterek, "İlişkiler dejenere olmuş. Evli bir adam bana yazarsa vallahi ifşa ederim!Kadınlar parası olan erkekleri o kadar çok şımartmış ki adamlar, ünlü kadınları rahatça elde edebiliriz diye düşünüyorlar. Sosyal medyadan iltifatlar alıyorum. Açıkçası hoşuma gidiyor ama sapkınca olanları engelliyorum. Çok manyak var! Allah sonumuzu hayreylesin" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...