Tgrt Haber
13 Şubat 2022 15:28

Serdar Ortaç vasiyetini açıkladı! 40 milyon değerindeki ev...

Serdar Ortaç, Kıbrıs'ta sahne almadan önce yaptığı 'vasiyet' açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 40 milyon değerindeki evini kimlere bıraktığını söyledi.

Son zamanlardaki açıklamalarıyla tepki çeken Serdar Ortaç, dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı.
Son zamanlardaki açıklamalarıyla tepki çeken Serdar Ortaç, dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta sahne alan Serdar Ortaç, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son zamanlardaki açıklamalarıyla tepki çeken ünlü şarkıcı, bu kez vasiyetini açıklayarak dikkatleri üzerine çekti. Bir gazetecinin vasiyet sorusu üzerine "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim." diyen Ortaç, sahip olduğu serveti ve kimlere bırakacağını söyledi.

Tepki çeken açıklamaları nedeniyle ''Boş konuştum, insanların tepki vermesi normal'' diyerek pişmanlığını dile getiren Serdar Ortaç, "En son sevgililer gününde ne yapmıştınız?" sorusuna "En son eşim ile yemeğe çıkmıştık. Pardon boşandıktan sonrada sevgilim ile yemeğe çıkmıştık. Hayatım boyunca yemeğe çıktım." dedi.

Son olarak Seçil Gür ile beraber olan Ortaç, ''Aşka açık mısınız?'' sorusuna ise ''Umrumda değil artık'' diyerek şu cevabı verdi:

"Umurumda değil artık aşk konuları çalışalım, ömrümüzü tamamlayalım, insanları eğlendirelim, öldükten sonra dinleyecek şarkılar bırakalım. Yeter benim için.''

Serdar Ortaç vasiyetini açıkladı! 40 milyon değerindeki ev...

''40 MİLYON TL DEĞERİNDE EVİM VAR''

Gazetecilerin, ''Serdar bey Allah uzun ömürler versin. Birçok kişi vefat etmeden önce vasiyetlerini açıklıyor. Sizin bir vasiyetiz var mı?" sorusuna ise samimiyetle cevap veren Serdar Ortaç, vasiyetini şu sözlerle açıkladı:

''Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...