Tgrt Haber

Serengil’den Survivor’a katılacağı söylenen Merve Boluğur’a çarpıcı sözler: Merve herkesle kavga eder!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2022 10:31 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 11:09
Serengil’den Survivor’a katılacağı söylenen Merve Boluğur’a çarpıcı sözler: Merve herkesle kavga eder!
magazin,,seren serengil

Son dönemde evliliği, boşanması ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur’un şimdi de Survivor’a katılacağı iddia ediliyor. Yapımcı Acun Ilıcalı’nın açıklamaya devam ettiği Survivor 2023 kadrosunda yer alması beklenen Boluğur için Seren Serengil'den dikkat çeken bir yorum geldi. Serengil "Merve herkesle kavga eder" dedi.

Acun Ilıcalı tarafından Survivor 2023 kadrosuna katılacak ünlü isimler açıklanmaya devam ederken oyuncu Merve Boluğur ve ayrıldığı eski eşi Mert Aydın’ın da yarışmada yer alacağı konuşuluyor. Magazin programı sunucusu Seren Serengil, Survivor kadrosunda Merve Boluğur yer alırsa “Herkesle kavga eder ancak iyi olabilir”şeklinde konuştu. Programın diğer sunucuları da “Diskalifiye olur o” yorumlarında bulundu.

"MERVE ORADA HERKESLE KAVGA EDER"

Survivor 2023’te yarışacak ünlü isimler arasında Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney bulunuyor. Ancak son dönemde 53 günlük evlilikleri ve boşanmalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur ve Mert Aydın ile ilgili bomba bir iddia geldi. İki ünlü ismin Survivor 2023’e katılacağı öne sürülürken Söylemezsem Olmaz programında bu iddiayla ilgili dikkat çeken yorumlar yapıldı. Arto, “Giderlerse Mert daha fazla kalabilir ama bence Merve 3 hafta civarı kalabilir” dedi. Seren Serengil ise “Merve orada herkesle kavga eder. İyi olabilir bence.” şeklinde konuştu. Diğer sunucu Bircan Bali “Merve diskalifiye olmazsa sonuna kadar kalır biliyor musun? Diskalifiye olur o diskalifiye” ifadelerini kullandı. Serengil “Orada bütün şeyler açlıkla alakalı yani. Çok zayıf Merve, çok aç kalırsa… Bilemiyorum” dedi.

Serengil’den Survivor’a katılacağı söylenen Merve Boluğur’a çarpıcı sözler: Merve herkesle kavga eder!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...