Tgrt Haber

Sertap Erener'den estetik iddialarına fotoğraflı cevap! Takipçileri yine ikna olmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Nisan 2024 10:37 - Güncelleme : 29 Nisan 2024 10:37
Sertap Erener'den estetik iddialarına fotoğraflı cevap! Takipçileri yine ikna olmadı

Uzun bir aranın ardından Mecbursun şarkısının video klibini sevenleriyle buluşturan Sertap Erener, yüzündeki değişimiyle sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya hesabından doğal halini paylaşan Erener, ne yaptıysa da takipçilerini ikna edemedi.

Son şarkısının video klibini yayınlayan Sertap Erener, değişimiyle dikkat çekti. Göz çevresini çektiren Erener, bambaşka bir görünüme kavuştu. Estetik iddialarını sosyal medyadan yalanlayan Erener, "Çok yeni şarkı birikti üçer beşer çıkmaya hazır . Haber edeyim dedim Her dem albümü devam edecek ama, şimdi yeni şarkılar söylemek lazım" notuyla makyajsız halini paylaştı. 

SERTAP ERENER'DEN ESTETİK İDDİALARINA CEVAP 

Şarkıcı Sertab Erener "Mecbursun" adlı şarkısını video klibini yayınladı. Değişimiyle dikkat çeken şarkıcı, sosyal medyanın da diline düştü. Çenesine protez dolgu ve göz çevresine botoks yaptıran Sertap Erener, sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşarak iddiaları yalanlamak istedi ancak takipçilerini bir türlü ikna edemedi.

 

Sertap Erener'den estetik iddialarına fotoğraflı cevap! Takipçileri yine ikna olmadı - 1. Resim

Sertap Erener'den estetik iddialarına fotoğraflı cevap! Takipçileri yine ikna olmadı - 2. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...