Tgrt Haber

Sevda Demirel'den Erdoğan’a ‘Nisa bebek’ çağrısı: Benim korumam altında olsun

08 Nisan 2022 14:34 - Güncelleme : 16 May 2022 10:52
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nisa Mihriban bebekte beyin ölümü tespit edilemediğini açıkladı.

Hande Ataizi ile girdiği tartışmada ‘Ne dedin sen’ tokadıyla hafızalara kazınan magazin dünyasının sevilen ismi Sevda Demirel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunarak Nisa Mihriban bebeğin bakımını üstlenmek istedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nisa Mihriban bebekte beyin ölümü tespit edilemediğini açıkladı.

Yıllar önce Hande Ataizi’ne attığı tokatla magazin gündeminden yıllarca düşmeyen ünlü  manken, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusu Sevda Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Demirel, “Nisa bebek benim korumam altında olsun” dedi.

Pendik’te terk edildiği boş bir arazide bulunan ve Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz’ın sütkızı olan Nisa Mihriban bebek, ülke gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Devlet koruması altındayken boğazına kaçan kusmuğu nedeniyle beyin ölümü gerçekleştiği öne sürülen ancak kritik 48 saati başarılı şekilde atlatarak hayata tutunmaya çalışan Nisa Mihriban bebeğe Sevda Demirel sahip çıkmak istedi.

"TEMİZ YAŞAYAN BİR KADINIM"

Bebeğin durumunu yakından takip eden Demirel, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunarak “Nisa bebek benim korumam altında olsun” dedi.

Demirel, Nisa bebek paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Sayın Cumhurbaşkanım, sayın sağlık bakanım son derece düzgün bir hayatı olan gece hayatı içkisi sigarası hiçbir kötü alışkanlığı olmayan temiz yaşayan bir kadınım lütfen bu bebeği benim korumam altında olsun yurtlarda büyümesin ben ona annelik yapmak istiyorum lütfen bana güvenin."

Sevda Demirel'den Erdoğan’a ‘Nisa bebek’ çağrısı: Benim korumam altında olsun

NİSA BEBEĞİN SON DURUMU

Bakan Koca, tüm Türkiye’nin merak ettiği Nisa Mihriban bebeğin sağlık durumu hakkında, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Koca paylaşımında "Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir. Nisa Bebeğimize Allah'tan şifa diliyoruz." Dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1512141899787821067

SEVDA DEMİREL KİMDİR?

28 Nisan 1972 tarihinde, Almanya Langen'de dünyaya gelen Sevda Demirel, aslen Gaziantep’lidir. Almanya’da lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Silikonlarının patlaması ve İki Kere Kiki adlı programda Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2007) adlı albümleri vardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...