Tgrt Haber
19 Şubat 2014 22:41

Sharon Stone'den şaşırtan itiraf

Yarım asrı geride bırakmasına rağmen hala güzelliğiyle dikkat çeken Sharon Stone'den şaşırtan itiraf.

Sharon Stone'den şaşırtan itiraf
Sharon Stone

Son 20 yıldır Hollywood'un en seksi kadınları listesinde ilk 10'dan hiç çıkmayan 55 yaşındaki Stone, yaşlandığını fark ettiğinde ağladığını söyledi.
Shape dergisini yeni sayısına konuşan Stone, zamanın etkilerini kabullenmek konusunda "Hiç kolay olmadı" diye konuştu.
40'lı yaşlarındayken bir gün eline bir şişe şarap alarak kendini banyoya kilitlediğini söyleyen Stone, yüzünü büyüteçli aynada izlediğini anlattı.
Stone o günü anlatırken "Yüzümü inceledim, vücuduma baktım ve sonra ağladım, ağladım, ağladım" dedi.
Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdrüdü "Sonra kendime şöyle dedim:'Şimdi yaşlanıyosun. Peki bunu nasıl yapmayı düşünüyorsun.'
Stone o noktada bir dansçı gibi yaşlanmaya karar verdiğini anlattı. Vücudunu olduğu şekliyle korumak istediğini anlatan Stone bunun için de düzenli bir egzersiz ve beslenme programı uyguladığını dile getirdi.
Bunun için de bazı alışkanlıklarından vazgeçmeyi göze almış ünlü oyuncu. Bunu da "Eskiden şarap içmeyi severdim. Ama artık içmiyorum. Belli bir noktada kadınların alkol almaması daha iyi. Çünkü alkol yüzünüzde ve vücudun bazı bölgelerinde şişkinlik yapıyor" diyerek anlattı.
Genç yaşlarında sinema sektörüne adım atan Stone dünya çapında şöhrete ulaşmak için Temel İçgüdü filmine kadar beklemek zorunda kaldı.
Michael Douglas ile birlikte oynadığı bu filmde rol alıp büyük bir şöhrete ulaştığında Stone, 34 yaşındaydı. Bu filmdeki Catherine Tremell rolü ile hafızalara kazındı
İlk evliliğini 1984'te Michael Greenburg ile yapan Stone 1992'de de gazeteci Phil Bronstein ile evlendi.
Her iki evliliği de boşanmayla sonuçlanan Stone'un evlat edindiği üç çocuğu var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...