Tgrt Haber

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun 20 günlük bebekleri hastaneye kaldırıldı!

04 Haziran 2022 10:10 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 10:20
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun 20 günlük bebekleri hastaneye kaldırıldı!
sinem kobal,kenan imirzalıoğlu

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin 20 günlük bebekleri hastaneye kaldırıldı. Kızları Leyla'nın mikroba bağlı zatürre başlangıcı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

2016 yılında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz mayında ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Fakat ikilinin 20 günlük kızları Leyla'dan kötü haber geldi. Doğumdan iki gün sonra hastaneden taburcu edilen Leyla'nın yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü ikilinin kızlarının dışarıdan bulaşan mikroba bağlı zatürre başlangıcı nedeniyle pazartesi günü hastaneye kaldırıldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun 20 günlük bebekleri hastaneye kaldırıldı!

Sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilen İmirzalıoğlu ve Kobal çiftinin bebeklerinin iki gün sonra taburcu edilmesi bekleniyor. Haber kısa sürede sosyal medyada yayılınca Kenan İmirzalıoğlu sevenleri için açıklama yaptı, şunları söyledi:

"Dışarıdan kaptığı enfeksiyona bağlı zatürre başlangıcı vardı. Ama şimdi iyileşti ve gayet sağlıklı.''

Doğum sonrası hastaneden taburcu olan Sinem Kobal, ilk açıklamasında orta kulak iltihabına yakalandığını söyleyerek "Doğumdan önce başladı, tedavim yapıldı. Bu durumdan dolayı da biraz yorgunum. Doğumum çok güzel geçti. Normal doğum oldu, keyifle kızımıza kavuştuk" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...