Tgrt Haber

Survivor yarışmacıları Seda Aktuğlu ile Sahra kavgasına Acun Ilıcalı müdahale etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 10:17 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 10:17
Survivor yarışmacıları Seda Aktuğlu ile Sahra kavgasına Acun Ilıcalı müdahale etti
Acun Ilıcalı

Survivor yarışmasından ayrılan Sahra, dün yaptığı canlı yayında yakın dostu olan yarışmacı Seda Aktuğlu’nun eşini arayarak, iftira attığını iddia etti. Sinirlerine hakim olamayan Aktuğlu, Sahra'nın eşiyle olan mesajlarını yayınlayınca Acun Ilıcalı devreye girdi.

Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'yi ve ailesini aradığı iddiası sonrası yarışmadan ayrılan Sahra Işık da açtığı canlı yayında eski dostuna ateş püskürerek "Hadi İdris'i aradın sen benim ailemden ne istiyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen ya arlanmaz utanmaz" dedi.

SURVIVOR YARIŞMACILARI BİRBİRİNE GİRDİ 

Survivor'dan elendikten sonra bir dönem yakın arkadaşı olan Seda Aktuğlu'nun eşine kendisi hakkında asılsız mesajlar attığını öne süren Sahra, sert ifadeler kullandı. Dost kazığı yediğini söyleyen Sahra, yaşanan olaylardan sonra yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Seda da Sahra'nın eşiyle olan konuşmaları yayınladı.

Survivor yarışmacıları Seda Aktuğlu ile Sahra kavgasına Acun Ilıcalı müdahale etti - 1. Resim

ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ 

Seda, Sahra'nın eşi İdris'in küfür ve tehdit dolu mesajlarını sosyal em hesabından paylaşınca araya Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu prodüksiyon şirketinin devreye girdiğini söyleyerek, "Taraf aileler beni aradı, prodüksiyon benimle görüştü anlaştık. Kimse benim namusuma laf söyleyip beni ve ailemi üzemez. Eğer yine üzerime gelinirse belgelerin şah damarı devreye girer. Yapmayın artık" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...