Tgrt Haber

Survivor’a katılan Turabi’den rakiplerine ilginç meydan okuma! Çatla patla nokta kom...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2023 10:07 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 10:29
Survivor’a katılan Turabi’den rakiplerine ilginç meydan okuma! Çatla patla nokta kom...
turabi,survivor,all star

Acun ılıcalı’nın dün Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil ettiği Turabi Çamkıran, rakiplerine meydan okudu. Turabi sosyal medya hesabından “Yeni bir iddiaya ne dersin? Günün sonunda yarışmayı da iddiayı da kazanan ben olacağım. Survivor All Star'a gelmemi kıskananlar kudurduktan hemen sonra bu adresten bana ulaşabilirler” dedi.

Survivor All Star 2024 sezonu için her gün kadroya dahil olan yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından son olarak bir daha yarışmalara katılmayacağını söyleyen Turabi Çamkıran’ı açıkladı. 2024 All Star’da yarışacak olan Turabi ise sosyal medya hesabından rakiplerine gözdağı verdi.

EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Turabi, geçtiğimiz ay geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneden yatağından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Yurt dışında tedavi gören Turabi, artık yarışmalara katılmak istemediğini evlenip çoluk çocuğa karışacağını bildirmişti. 

Survivor’a katılan Turabi’den rakiplerine ilginç meydan okuma! Çatla patla nokta kom...

"ÖYLE BOMBOŞ VE DE NORMAL ANTRENMAN YAPARAK GELMESİNLER"

Instagram hesabından rakiplerine meydan okuyan Turabi, şu ifadeleri kullandı: "Valla Acun abi beni aradığın zaman, sağlığımdan dolayı aldığım ilaçların etkisinden de olsa gerek Survivor All Star'ı, finalden sonra da gençliğimden beri hayalim olan Acun Firarda'yı, Turbo Firarda olarak sunmamı istediğini sanmıştım. Meğerse All Star'a davet etmişsin beni. Valla kusura bakma abi, benim buradaki Hollywood hayatımı bırakıp, oradaki açlığa geleceğimi sanıyorsan… Kesinlikle haklısın. Bir de rica etsem yarışmacılarına söyler misin iyi hazırlansınlar. Öyle bomboş ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler. Tüm şampiyonları da davet et lütfen. Bakalım SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler! Ve yeni bir iddiaya ne dersin? Adını sen koy. Benim için fark etmez. Günün sonunda yarışmayı da iddiayı da kazanan ben olacağım. Survivor All Star'a gelmemi kıskananlar kudurduktan hemen sonra bu adresten bana ulaşabilirler… Çatla da patla nokta kom." 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...