Tgrt Haber
23 Nisan 2022 17:17 - Güncelleme : 23 Nisan 2022 17:28

Survivor’da ‘adayı yakan’ itiraf: Kanka benimle misin?

Survivor 2022 All Star’ın sevilen yarışmacısı Yunus Emre Özden, elemelerde en düşük oyu alarak adaya veda etti. Adadan ayrıldıktan sonra çarpıcı açıklamalara imza atan Özden, herkesi hayrete düşüren bir itirafta bulundu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: Snob Magazin
Survivor’da ‘adayı yakan’ itiraf: Kanka benimle misin?

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor, 2022 All Star ile seyircilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmada birbiriyle mücadele ederken bir yandan da magazinsel konularla gündeme gelen yarışmacılar, şimdi de yeni bir itirafla gündemi meşgul ediyor.

All Star’a damga vuran isimlerden olan Yunus Emre Özden, Nagihan, Yasin ve Gökhan ile yaşadığı eleme heyecanının ardından adaya veda eden isim oldu. Halk oylamasında en düşük sayıda SMS’i alarak elenen Yunus Emre, Yasin’in gözyaşlarıyla hafızalara kazındı. Arkadaşının adadan ayrıldığını öğrenen Yasin, arkadaşına sarılıp ağlarken aralarındaki güçlü bağı anlatan bir itiraf geldi.

Survivor’da ‘adayı yakan’ itiraf: Kanka benimle misin?

"KAMERALARIN DIŞINA ÇAĞIRDI"

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı görüntülenen Yunus Emre, gazetecilerin sorularını cevapladı. Survivor’da yaşadıklarına değinen eski yarışması, bir anısını anlatarak herkesi şoke eden itirafta bulundu.

Bir sabah uyandığında Yasin Obuz’un kendisini kameraların çekim alanı dışına çağırdığını söyleyen Yunus Emre, “Yasin’e ne olduğunu sorduğumda 'Kanka adayı yakacağız benimle misin?' diye sordu.”

Kendisinin cevabının olumlu olduğunu belirten eski yarışmacı, “Ben de Yasin’e seninleyim dedim. Çok büyük para cezası ödeyeceğimizi öğrenince vazgeçtik” şeklinde konuştu.

Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...