Tgrt Haber
Magazin - Magazin
16 saat 9 dakika önce

Ünlü oyuncu Steve Buscemi yumruklu saldırıya uğradı

Ünlü oyuncu Steve Buscemi, New York sokaklarında yürürken tanımadığı bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Aynı yerde oyuncunun rol arkadaşı da saldırıya uğramıştı.
Magazin - Magazin
17 saat 34 dakika önce

Nihal Candan'dan Seçil Erzan itirafı: Sürekli panik halindeydi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Bahar Candan, anoreksiya hastalığına yakalandıktan sonra tahliye edildi. Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Canda, Seçil Erzan ile neden aynı odada kalmak istemediğinden ilk kez bahsetti.
Magazin - Magazin
18 saat 20 dakika önce

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Çamaşır suyu detayı dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, Anneler Günü'ne özel 2020 yılında hayatını kaybeden annesine yazdığı mektubu paylaştı. Menajerine seslenen Ersoy, "Mezarım çok şık olsun, çok çok temiz olsun" dedi.
Magazin - Magazin
19 saat 27 dakika önce

Hazal Kaya Anneler Günü'nde paylaştı! Kızı kopyası çıktı

Oyuncu Hazal Kaya Anneler Günü paylaşımında oğlu ve kızıyla karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Oğlunun Ali Atay'a kızının ise kendisine benzemesi dikkatlerden kaçmadı.
Magazin - Magazin
20 saat 1 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu ile gerildi! Sosyal medyada tepki yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Feyza Civelek ile Sibel Taşçıoğlu dün Lyon'a gitti. Röportaj veren ikiliden Feyza Civelek, Taşçıoğlu'nun sürekli sözünü keserek onun cümlelerini tekrarladı. Video kısa sürede sosyal medyada binlerce yorum aldı.
Magazin - Magazin
20 saat 20 dakika önce

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan korkuttu! Hastaneden ilk paylaşım geldi

Anneler Günü paylaşımında hastanede elinde serumla 'Anne yüreği' notuyla paylaşım yapan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, ameliyat olduğunu belirterek açıklama yaptı.
Magazin - Magazin
20 saat 37 dakika önce

İbrahim Tatlıses'in torunu çileden çıktı! "Babalık söz konusu değil"

İbrahim Tatlıses’in Sarıyer’de bulunan ev sebebiyle sorunlar yaşadığı oğlunu mirasından men edeceğini açıklamasının ardından ünlü şarkıcıya ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu Burak Baran tepki gösterdi.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 04:51

Ezgi Mola'dan zor karar! Oğlu Can için yaptı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola oğlunun doğumundan sonra kariyeriyle ilgili kritik karar aldı. Hayranları yeni projesiyle merakla beklerken üzen haberi verdi.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 02:49

Muhtarlığı kaybettikten sonra şiiriyle tanınan Aydın Battal, Gönül Dağı'nda oynadı

Gönül Dağı dizisinde 31 Mart seçimini kaybetmesi sonrası yayınladığı şiir videosuyla 'gönüllerin muhtarı' olarak kalplerin ısındığı Aydın Battal sürprizi... Oyunculuğu göz doldurdu.
 - Hık demiş burnundan düşmüşler...
12 Mayıs 2024 - 11:10

Hık demiş burnundan düşmüşler... İşte Ünlü isimlerin hiç görmediğiniz anneleri

Her yıl mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü’ünde ünlü isimler başta olmak üzere bir çok kişi sosyal medyada anneleriyle fotoğraflarını paylaşıp bu özel günü kutluyor. Peki ünlü isimlerinin annelerini daha önce hiç merak ettiniz mi? İşte ünlü isimlerin hiç görmediğiniz anneleri...
Magazin - Magazin
12 Mayıs 2024 - 05:29

Çağla Şıkel'in kulübeye kapanmasına Osman Müftüoğlu'ndan tepki

Çağla Şıkel'in karanlık bir kulübeye kapanarak meditasyon yapmasına sosyal medyada gelen tepkilerden sonra bir tepki de Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan geldi.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 17:38

Eurovision'dan İsrailli sanatçı Eden Golan'a üst düzey koruma! Polis havada karada

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline saatler kala yarışmacılar bir bir bir finalin yapılacağı alana gelmeye başladı. İsrailli şarkıcı Eden Golan'a ise polis koruması ve polis helikopteri eşlik etti.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 17:03

Kızıl Goncalar Cüneyd'in babasından ilk kare geldi

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde ilk kez izleyici karşısına Cüneyd'in babası rolüyle çıkacak Vahit'ten ilk kare geldi. Usta oyuncu Tolga Tekin'in oynayacağı karakterin yayınlanan ilk karesine yorum yağdı.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 16:29

Finale saatler kala Joost Klein Eurovision'dan diskalifiye edildi

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline saatler kala Hollanda’yı temsil eden Joost Klein Eurovision’dan diskalifiye edildi. Yapılan açıklamada, Hollandalı temsilci Klein'ın, bir ekip üyesine yönelik davranışının "yarışma kurallarının ihlali" olarak değerlendirildiği belirtildi.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 16:10

Yonca Evcimik genç görünmenin sırrını paylaştı

Şarkıcı Yonca Evcimik, son görüntüsüyle estetik yorumları yapılırken, ünlü isim genç görünmenin sırrını paylaştı. Evcimik, “Estetik ameliyatı olmadım. Vitaminlerle hücrelere likit dolgu yapılıyor.” dedi.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 14:52

Cem Adrian Gazze için söyledi, Gazze için ağladı

Şarkıcı Cem Adrian, Zürih'te verdiği konserde Gazze için "Ne Ağlarsın" türküsünü söyledi. Gözyaşlarına boğulan Cem Adrian, alkış topladı.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 14:18

Kenan İmirzalıoğlu sorulan soru karşısında gülme krizine girdi! Bir süre kendine gelemedi

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster? Yarışma programında gülme krizine girdi. Ünlü isim, bu kez 30 bin TL değerindeki sesli soruyu duyunca ciddiyetini koruyamadı.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 12:10

Mert Yazıcıoğlu doğum gününü kutladı! Karagül ekibi geceye akın etti

Son dönemde Kızıl Goncalar dizisiyle gündemden düşmeyen Mert Yazıcıoğlu, doğum gününü arkadaşlarıyla beraber kutladı. Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın da katıldığı gecede Karagül dizisinde birlikte rol aldığı Can Atak da yer aldı.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 11:51

İbrahim Erkal’ın 7. ölüm yıl dönümünde eşi duygu seli yaşattı

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın hayatını kaybedeli 7 yıl oldu. Babası İbrahim Erkal’ın öldüğünde henüz 12 günlük olan kızı Filiz Erkal kocaman olurken, ünlü sanatçının eşinin paylaşımları göz doldurdu.
Magazin - Magazin
11 Mayıs 2024 - 11:20

Engin Polat'ın gizemli paylaşımına Nihal Candan'ın eşi de eklendi

Eşi Dilan Polat ile beraber kara para aklama suçlarıyla tutuklu olan Engin Polat, aylar sonra paylaşım yaptı. Benzer bir paylaşım da Nihal Candan'ın eşi Faruk Çiçek'ten geldi.
Sona Git