Tgrt Haber

Tahliyesi için avukatı başvurmuştu! Gözler Adli Tıp Kurumu’na çevrildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 May 2024 12:45 - Güncelleme : 06 May 2024 12:45
Tahliyesi için avukatı başvurmuştu! Gözler Adli Tıp Kurumu’na çevrildi

Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiği iddiasının ardından avukatı ünlü fenomenin tahliyesi için başvuruda bulundu. Savcılık, Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen Polat’ın cezaevinde kalmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan Polat'ın kesici aletlerle kendine zarar verdiği iddiası üzerine avukatları fenomenin tahliyesini talep etti. Savcılık, talep üzerine Dilan Polat'ın en yakın Adli Tıp Kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi. 

SAĞLIK DURUMUNUN TESPİTİ İÇİN ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ 

Tutuklu Dilan Polat'ın avukatı sağlık sorunları yaşadığını ve kendisini kesici aletle yaraladığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulundu. Savcılık, avukatın öne sürdüğü gerekçelerin uzmanlarca değerlendirilmesini isteyerek, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın Adli Tıp Kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi. Savcılık ayrıca, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi şartları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor alınmasını istedi. Bu kararın ardından Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilip hakkında istenilen konularda uzmanlarca rapor alınması ve talebin karara bağlanması bekleniyor.

Tahliyesi için avukatı başvurmuştu! Gözler Adli Tıp Kurumu’na çevrildi - 1. Resim

Tahliyesi için avukatı başvurmuştu! Gözler Adli Tıp Kurumu’na çevrildi - 2. Resim

Tahliyesi için avukatı başvurmuştu! Gözler Adli Tıp Kurumu’na çevrildi - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...