Tgrt Haber

Aleyna Tilki, çok tartışılacak yeni hobisini açıkladı: Kavga edeceğim

04 Nisan 2022 08:44 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 09:27
Aleyna Tilki, çok tartışılacak yeni hobisini açıkladı: Kavga edeceğim

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla sürekli Türkiye’nin gündemine oturan Aleyna Tilki, kendisini eleştirenlere karşı yeni bir hobi edineceğini açıkladı. Tilki, “Boş boş eleştiren herkesle hobi olarak eğlence için kavga edeceğim" dedi.

İlk kez Yetenek Sizsiniz Türkiye programı ile tanınan ve sonradan çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı yorum ve paylaşımlarla gündeme oturmaya devam ediyor. Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı en son paylaşımında, kendisi eleştirenlere verdiği cevapla tekrar çok konuşulacakmış gibi duruyor.

"GÜZELİM VE YETENEKLİYİM"

Tilki paylaşımında, "Sen Aleyna'sın yapma böyle şeyler diyenler... Evet Aleyna'yım. Onlar da Ayşe Fatma Ali falan yani herkes bir insan. Güzelim ve yetenekliyim diye daha az yeteneği olanla evren düzeyindeki varlığımızın değeri birbirinden farklı olmuyor ki..." ifadelerine yer verdi.

Aleyna Tilki, çok tartışılacak yeni hobisini açıkladı: Kavga edeceğim

ALEYNA TİLKİ KİMDİR ?

Aleyna Tilki 28 Mart 2000 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. İlk kez Yetenek Sizsiniz Türkiye programı ile tanınan Aleyna Tilki Emrah Karaduman’ın Cevapsız Çınlama şarkısında vokal olarak yer aldı. Şarkı 2016 yılında YouTube’da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi. Aleyna Tilki daha sonra emmuz 2017'de ilk solo parçası "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...