Tgrt Haber
21 Temmuz 2022 09:03 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 09:23

Tolga Çevik'e videolu ifşa! 'Hedef gösterildim' diyerek savcılığa koştu

Tolga Çevik, bir sosyal medya kullanıcısının kişisel bilgilerini video ile paylaşmasının ardından soluğu savcılıkta aldı. Ünlü oyuncu, hedef gösterildiğini iddia etti.

Tolga Çevik'e videolu ifşa! 'Hedef gösterildim' diyerek savcılığa koştu
tolga çevik,ifşa

Tolga Çevik'in bilgileri, bir sosyal medya kullanıcısının, kişilerin internet sitesi üzerinden ele geçirilen T.C. kimlik numarasıyla, kişisel bilgilerinin nasıl ifşa edileceğine ilişkin bir video çekmesiyle ifşa oldu. Emir T. isimli bir kişi, Tolga Çevik'i kullanarak bilgilere nasıl ulaştığını anlattığı videoda ünlü oyuncuya ait şirket bilgilerine kadar ulaşıp özel bilgilerini ifşa etti.

Videoda vergi dairesinin internet sitesi üzerinden ünlü komedyene ait şirket bilgilerini girdikten sonra Çevik'in T.C. kimliğini ele geçiren kullanıcı, ardından özel bir telekomünikasyon şirketinin sitesine girerek fatura bilgilerini buldu.

Tolga Çevik'e videolu ifşa! 'Hedef gösterildim' diyerek savcılığa koştu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ardından Çevik'in ikamet adresini hukuka aykırı şekilde ifşa eden Emir, kişilerin özel bilgilerine ulaşım için yol gösterdi. Videodan haberdar olan Çevik, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kişisel bilgilerini hukuka aykırı olarak ele geçiren ve yayınlayan şahsın cezalandırılmasını isteyen Çevik'in talebi sonrası videoya erişim engeli getirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Çevik, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Ünlü komedyen, videodaki bilgileri paylaşan şahsın kendisini hedef gösterdiğini ve kötü niyetli olarak devlet kurumlarının hizmetini kötüye kullandığını ileri sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...