Tgrt Haber

Amerika’da tır şoförlüğü yapıyordu! Tolga Karel'in Erdoğan paylaşımı gündem oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 09:13 - Güncelleme : 15 May 2023 09:34
Amerika’da tır şoförlüğü yapıyordu! Tolga Karel'in Erdoğan paylaşımı gündem oldu!
tolga karel,seçim,cumhurbaşkanı erdoğan

2023 genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucundan sonra ünlülerden destekledikleri adayla ilgili paylaşımlar geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğiyle bilinen ve bir süre önce ABD’ye yerleşerek nakliye şirketi kuran Tolga Karel, sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

28. dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri gerçekleşti. Yüzde 49,34 ile cumhurbaşkanlığı yarışını önde götüren Recep Tayyip Erdoğan için bazı ünlü isimlerden zafer paylaşımı geldi. Yıllar önce Türkiye'yi terk eden Tolga Karel'in de gündemi Türkiye'deki seçimler vardı. Karel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaşarak “Olmasını beklediğim oldu” ifadelerini kullandı.

Amerika’da tır şoförlüğü yapıyordu! Tolga Karel'in Erdoğan paylaşımı gündem oldu!

“KİBİR EN BÜYÜK GÜNAHTIR”

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde açılan sandık sonuçları ve oy oranları takibi devam ederken bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü ile hafızalara kazınan Tolga Karel sosyal medyadan paylaşım yaptı. Bir süre önce ülkeyi terk ederek yurt dışına giden ve burada TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaştı. Karel "Söyleyecek bir kelimem yok hamdolsun bu saatten sonra kibir en büyük günahtır olmasını beklediğim oldu. Bugünden sonra daha çok çalışacağız" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...