Tgrt Haber

Seçim söylemleriyle çok konuşulmuştu… Tolga Karel bu defa Kılıçdaroğlu ve dolar yorumlarıyla olay oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2023 12:40 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 14:25
Seçim söylemleriyle çok konuşulmuştu… Tolga Karel bu defa Kılıçdaroğlu ve dolar yorumlarıyla olay oldu!
tolga karel,kemal kılıçdaroğlu,dolar

2016 yılında oyunculuğu bırakarak Türkiye'yi terk eden oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve seçim dönemdeki yorumlarıyla sık sık gündem olan Karel, son olarak Kemal Kılıçdaroğlu ve dolarla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

2000’li yılların başında Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 8 yıl önce oyunculuğu bırakarak ABD'ye taşındı. Orada evlenen ve 3 çocuğu olan ünlü oyuncu, nakliye şirketi kurdu. Son dönemlerde yaptığı siyasi yorumlarla dikkat çeken Karel, son olarak doların yükseleceğini ve Kılıçdaroğlu'nun bu seçimin son seçimi olduğunu ön gördüğünü ileri sürdü.

"MUTFAK SOHBETLERİNİ SEVİYORDUM"

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Erdoğan'a desteğini gösteren paylaşımlar yapan Karel, bu kez de Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı yaptı. Kılıçdaroğlu'nu daha önce istifaya çağıran eski oyuncu "Seçim öncesi Kılıçdaroğlu'na biat edenler seçim sonrası adama kötü söylemedikleri şey kalmadı. Oysa ben kendisinin Youtube mutfak sohbetlerini seviyordum. Seçim sonrası konuşmak kolay yüzsüzsünüz" dedi. 

Seçim söylemleriyle çok konuşulmuştu… Tolga Karel bu defa Kılıçdaroğlu ve dolar yorumlarıyla olay oldu!

"DOLARIN 27 TL'YE YÜKSELECEĞİNİ 1 YIL ÖNCE SÖYLEDİM"

Tolga Karel daha sonra da ülkenin gündemi olan kurla alakalı yorumda bulundu. Karel, "Doların 27 TL'ye geleceğini seçimlerin erken tarihe çekileceğini 1 buçuk yıl önceden söyledim" yorumunda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...