Tgrt Haber

Tuğba Ekinci Nihat Doğan'la tartıştı stüdyoyu terk etti

11 Kasım 2021 10:16
Tuğba Ekinci Nihat Doğan'la tartıştı stüdyoyu terk etti
tuğba ekinci,nihat doğan,seyhan soylu,flash tv,magazin,kavga

Flash TV Al Sana Haber programında çıkan kavga magazin gündemine oturdu. Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu kavgası stüdyoda gergin anlar yaşattı. Peki Al Sana Haber programı ne zaman? Al Sana Haber ünlüleri kim? Al Sana Haber programı hangi günler? Bahar Candan neden Lütfi Elvan’ı takip ediyor? Tuğba Ekinci yerine kim geldi?

11 Ekim tarihinde tekrar yayın hayatına başlayan Flash TV'de herkesi meraklandıran bir magazin programı başladı. Kanalın gündüz kuşağında yayınlanan magazin ve aktüel programlarına rakip olacak Al Sana Haber programında kavga çıktı. Gerginliğin tırmanmasıyla Tuğba Ekinci stüdyoyu terk etti. Geçtiğimi hafta da Bahar Candan'ın Ekonomi Bakanı Lütfi Elvan'dan görev istemesi ve ekonomi yorumları dikkat çekmişti. İşte Seyhan Soylu Tuğba Ekinci kavgası ve Al Sana Haber programı hakkında bilmeniz gerekenler. 

TUĞBA EKİNCİ NİHAT DOĞAN KAVGASINDA NE OLDU? 

Flash TV’de başlayan Al Sana Haber programı her gün ilginç bir olayla gündeme geliyor. Al Sana Haber; Bahar Candan asgari ücret ve dolar yorumu, konuk Selin Ciğerci'nin skandal açıklamaları, Nihat Doğan Mehmet Ali Erbil yorumu gibi olay çıkaran yorumlarla adını duyurdu. 10 Kasım 2021 bölümünde yaşanan gerginlikle Türkiye’nin gündemine oturan Al Sana Haber programı magazin sevmeyenlerin dahi ilgisini çekti. Seyhan Soylu moderatörlüğünde gerçekleşen Al Sana Haber 1 Kasım’dan bu yana her gün saat 15.00’de ekranlara geliyor. 

1 Kasım’da başlayan program yalnızca yaşanan olaylarla değil programda yer alan ünlülerle de dikkat çekiyor. Al Sana Haber programında Nihat Doğan, Tuğba Ekinci, Ebru Polat ve Bahar Candan’ın yer alıyor. 

Tuğba Ekinci Nihat Doğan'la tartıştı stüdyoyu terk etti

Bir magazin programında çıkan kavga magazin gündemine oturdu.Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ın yer aldığı program Türkiye’nin magazin gündemine oturdu. Canlı yayında ayağa kalkan Tuğba Ekinci, "Alevi de olsan 'Türküm Aleviyim', 'Kürdüm' de derken 'Türküm' demeyi de bileceksiniz" ifadelerini kullandı. Nihat Doğan ve Seyhan Soylu itiraz edince Tuğba Ekinci ''Bugün 10 Kasım en azından bugün tamam diyip geçemiyorsunuz'' diye itiraz etti. Programın moderatörü Seyhan Soylu gerginliği yatıştırmaya çalışsa da Tuğba Ekinci ''Bir daha bu programa gelmem'' diyerek programdan ayrıldı. 

TUĞBA EKİNCİ GİTTİ NURSELİ İDİZ GELDİ

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan'ın arasında 10 Kasım canlı yayınında yaşanan 'Türk-Kürt' kavgası, program sunucularının yer aldığı ortak WhatsApp grubunda devam etti. Mesajlar ifşa olurken programı terk eden Tuğba Ekinci'nin yerine Nurseli İdiz transfer edildi. WhatsApp tartışmasının ardından Tuğba Ekinci Instagram'dan paylaştığı Atatürk fotoğrafıyla Nihat Doğan'a mesaj verdi. Al Sana Haber programına Tuğba Ekinci yerine programa Nurseli İdiz geldi.

Tuğba Ekinci’nin mesajlarda ''Kürdün en büyük düşmanı Kürttür. Başta İbrahim Tatlıses ibreti alemde az çekmedi kendi memleketlisinden çektiği kadar, çaylaklar yaşayarak öğrenecekler'' dedi. Nihat Doğan ise ''Programda olmayan insanları sayfadan atalım'' dedi. Ekinci Nihat Doğan'ın mesajına karşılık ''Cümleni dikkatli kur'' diyerek tepki gösterdi. 

BAHAR CANDAN EKONOMİSTİM DEDİ, SADECE LÜTFİ ELVAN’I TAKİP ETTİ!

Flash TV Al Sana Haber programında yer alan Bahar Candan, sık sık ekonomi ve dolar kuruyla ilgili skandal açıklamalarıyla gündeme geliyor. Bahar Candan ''Dolar kaç TL olursa olsun Türk Lirası bizim için paha biçilemez'' ifadelerine yer verdi. 

Bahar Candan son olarak geçen hafta Bahar Candan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’dan görev istemişti. Bir Instagram fenomeni olan Bahar Candan 557 bin takipçili hesabından yalnızca Lütfi Elvan’ı takip ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...