Tgrt Haber
28 Ocak 2014 22:42

Tuğba Melis Türk'ten Ersan Gülüm'e sitem

Güzel model Tuğba Melis Türk, kendisini terk edip ortada bırakan ve eski nişanlısına dönen Ersan Gülüm'e Twitter'da sitem etti.

Tuğba Melis Türk'ten Ersan Gülüm'e sitem
Tuğba Melis Türk, Ersan Gülüm, Güzel model, Twitter

Güzel model Tuğba Melis Türk'ün evlilik hayalleri suya düştü. Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm'le geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü model, Gülüm'ün ihanetiyle sarsıldı. Türk'ün üzüntüsü, Gülüm'ün eski nişanlısı Polen Erdem'e dönmesiyle katlandı. Uğradığı ihanetin acısıyla sarsılan güzel model, önceki akşam sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla eski nişanlısına sitem etti. Türk, Gülüm için şunları yazdı: "Evlenme teklifi aldığımda ezan okunuyordu. Hayırlığı olduğuna, en başından beri sevgiye ve sevgine inandım. Ama şimdi görüyorum ve duyuyorum ki; sen, mutlu bir evliliğe ve yuvaya değil sadece etrafındaki o... aç kalmışsın. Yazıklar olsun." Tuğba Melis Türk, büyük bir öfkeyle yazdığı bu sitem dolu mesajları sadece birkaç dakika içerisinde Twitter'daki profilinden sildi.

Tuğba Melis Türk'ten Ersan Gülüm'e sitem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...