Tgrt Haber
21 Aralık 2021 17:01

Üç Kuruş dizi çekimlerinde büyük kavga: Uraz Kaygılaroğlu'na uyarı geldi

Başrollerini Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı, izleyicilerin her bölümünü heyecanla beklediği Üç Kuruş dizisinin çekimlerinde ortalık karıştı. Kartal karakterini canlandırarak büyük küçük herkesin beğenisini kazanan Kaygılaroğlu ile dizinin yönetmeni Sinan Öztürk arasında kavga çıktığı öğrenildi.

Üç Kuruş dizi çekimlerinde büyük kavga: Uraz Kaygılaroğlu'na uyarı geldi
üç kuruş,,uraz kaygılaroğlu,,sinan öztürk,,kavga,,dizi seti,

Senaryosunu Damla Serim, Eset Akçilad ve Murat Uyurkulak'ın birlikte yazdığı Üç Kuruş dizisi, her yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Ekin Koç, Diren Polatoğulları ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı dizi, Çukur ve İçerde seyircilerinin uzun süredir beklediği yapımlardan bir tanesi olmakla beraber aksiyon, dram ve polisiye türündeki dizi, birçok kişi tarafından oldukça beğenildi.

GERGİNLİĞİN ARDINDAN SETİ TERK ETTİ

İlk bölümün yayın tarihi olan 1 Kasım 2021'den beri yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizi, son olarak büyük bir kavgayla gündeme geldi.  Ay Yapım imzalı dizide, Kartal karakterini canlandıran başrol Uraz Kaygılaroğlu ile Yönetmen Sinan Öztürk'ün kavga ettiği ortaya çıktı. Magazin haberleriyle tanınan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kaygılaroğlu, Öztürk ile yaşanan gerginliğin ardından seti terk etti.

Üç Kuruş dizi çekimlerinde büyük kavga: Uraz Kaygılaroğlu'na uyarı geldi

BUZLAR ERİDİ AMA...

Son zamanlarda çok yoğun çalıştığı öğrenilen ünlü oyuncu Kaygılaroğlu'nun dinlenecek vakit bulamadığı ve bu sebeple bunaldığı, akabinde seti terk ettiği öne sürüldü. O gün sete dönmeyen ve ertesi gün geldiğinde ise yönetmen Sinan Öztürk ile kavgaya tutuşan Kaygılaroğlu'nun Öztürk ile kısa sürede arasını düzelttiği ancak yine de Ay Yapım tarafından uyarı aldığı öğrenildi. 

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinin Balat semtinde ve Sarıyer ilçesinin Çayırbaşı semtinde gerçekleşirken, bazı sahneler Beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasında gerçekleşmektedir.

Üç Kuruş dizi çekimlerinde büyük kavga: Uraz Kaygılaroğlu'na uyarı geldi

ÜÇ KURUŞ KARAKTERLERİ

  • Kartal Çaka (Uraz Kaygılaroğlu): Çıngıraklı mahallesinin lideridir.
  • Efe Tekin (Ekin Koç): Organize Büro'nun asi, idealist komiseridir.
  • İrfan Kahraman (Diren Polatoğulları): Seri katildir.
  • Bahar Yöndel Çaka (Nesrin Cavadzade): Nezih'in kızıdır.
  • Leyla Çaka (Aslıhan Malbora): Kartal'ın kız kardeşidir.
  • Neriman Çaka (Nursel Köse): Kartal'ın halasıdır.
  • Oktay Çaka (Civan Canova): Kartal'ın babasıdır.
  • Nezih Yöndel (Zafer Algöz): Bahar'ın babasıdır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...